overzicht
whkmp's own isolerend en geluidswerend gordijn (130x270 cm), Grijsgroen
 • korting
 • -20%

  whkmp's ownisolerend en geluidswerend gordijn (130x270 cm)

  49.9539.96je bespaart 9.99
  3 reviews
  130x270
  vandaag besteld, dinsdag in huis
  korting

  Tot 20% korting op heel veel wonen & slapen
  Profiteer van kortingen tot 20% op items voor je woon- en slaapkamer! De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie loopt tot en met 22 april 2019. Wees er snel bij, want OP=OP!


  korting

  Tot 20% korting op heel veel wonen & slapen
  Profiteer van kortingen tot 20% op items voor je woon- en slaapkamer! De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie loopt tot en met 22 april 2019. Wees er snel bij, want OP=OP!


  whkmp's own isolerend en geluidswerend gordijn (130x270 cm)

  Dit isolerende en geluidswerende gordijn Double van whkmp's own heeft een hoogte van 270 cm en een breedte van 130 cm. Het gordijn is gemaakt van gerecycled polyester en de achterkant van het gordijn is gemaakt van fleece.

  Het gordijn wordt kant en klaar geleverd, inclusief plooiband en plooibandhaken. Met het plooiband kunt u de plooien op de gewenste breedte in het gordijn maken. Met de plooibandhaken kan het gordijn aan een rail of roede worden bevestigd. De onderkant van het gordijn is afgewerkt met strijkvlieseline, waarmee u het gordijn de gewenste lengte geeft.

  Gordijnen inmeten
  Bepaal of u het gordijn 'in de dag' (in het kozijn of tussen de muren) of 'op de dag' (voor het kozijn, op de muur) wilt ophangen. Meet vanaf de bovenkant van de rail tot aan de vloer of vensterbank en trek daar 2 cm af. Op deze manier slepen de gordijnen niet over de vloer of vensterbank.

  Let op: de aangegeven afmeting is de ongeconfectioneerde (ongeplooide) maat. Afhankelijk van de grootte en de afstand van de plooi wordt de breedte van het gordijn 30% tot 50% smaller.

  Let op: het beeld toont twee gordijnen. Je ontvangt één gordijn.
  lees meer

  Specificaties

  WasvoorschriftStrijkvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(3 reviews)
  Meest recent

  Mooie stof, maar de kleur is bijna wit.

  De kleur is bijna dezelfde als onze muren, die in ral 9010 geschilderd zijn.

  Afmeting (bxh) (in cm): 260x270Kleur: Beige

  niet het waard

  maakt helemaal geen verschil in geluid. Heel dun materiaal, geen rail inclusief; echt een teleurstelling.

  Afmeting (bxh) (in cm): 130x270Kleur: Beige

  Mooie stijlvolle gordijnen die echt isolerend werken

  Hartstikke tevreden met deze mooie stijlvolle gordijnen. Kleur is mooi grijs/groen, stof is mooi. En de gordijnen werken echt isolerend. Je voelt echt dat de (ergste) kou achter de gordijnen blijft hangen. Nadeel is dat de stof redelijk snel haakt. En de haakjes kun je helaas alleen heel hoog bevestigen waardoor de rail en een stukje van haakjes bij het ophangen van de gordijnen nog zichtbaar is. We hebben dit eenvoudig opgelost door de haakjes wat te verbuigen. Dit is dus alleen een probleem bij een rail ophangsysteem. Ik ben zeer tevreden met deze mooie gordijnen en zou ze zeker aanraden.

  1 persoon vond dit nuttig

  Afmeting (bxh) (in cm): 260x270Kleur: Grijsgroen

  toegevoegd aan winkelmand