whkmp's own houten tuinbank India, Naturel
 • Uitverkocht

  whkmp's ownhouten tuinbank India

  199.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  whkmp's own houten tuinbank India

  Deze unieke India tuinbank is een plaatje voor elke tuin. De houten tweezits bank is ruim, comfortabel en door het achterover liggende model een tuinbank om echt in te loungen. Hij is ruim genoeg voor twee personen en klein genoeg om op kleine ruimtes te plaatsen.

  Materiaal
  De bank is gemaakt van Acacia hout. Acacia hout is een hardhout soort uit Azië. Kenmerkend voor het hout is de fijne nerf, de warme kleur, een opvallende natuurlijke structuur en de duurzaamheid. De horizontale lattenstructuur van de India geeft een exotisch, fris en open gevoel.

  Onderhoud
  Acacia hout is een natuur product. Om een extra lange levensduur te garanderen is het goed om het hout correct te verzorgen en te behandelen. Reinig het hout 1 à 2 keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Na het reinigen is het verstandig het hout van de bank te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen zon en vervuiling. Tevens zorgt de olie er voor dat het hout niet snel zwart wordt.

  Tot slot adviseren wij je om deze bank af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer. Zorg er wel voor dat de bank droog is wanneer je hem afdekt.

  Afmetingen
  - Breedte: 130 cm
  - Diepte: 80 cm
  - Hoogte: 72 cm
  - Zithoogte: 40 cm
  lees meer

  Specificaties