whkmp's own hoekbank rechts Kiruna Kiruna, Lichtgrijs
 • uitverkocht

  whkmp's ownhoekbank rechts Kiruna Kiruna

  949.-849.-je bespaart 100.-
  Hoekbank rechts
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Winter Voordeel Weken

  Winter Voordeel Weken

  Nu groots voordeel tot 500.- op grote aankopen! Geldig t/m 18 januari. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  whkmp's own hoekbank rechts Kiruna Kiruna

  Deze eigentijdse lichtgrijze hoekbank is van het merk whkmp's own en komt uit de Kiruna serie. De bank bestaat uit een zitgedeelte met daarnaast een longchair gedeelte. Door het strakke design en de lichtgrijze kleur staat deze hoekbank prachtig in veel verschillende woonstijlen. De bank is bekleed met polypropyleen. De hoezen van de rugkussens zijn afneembaar.

  Afmetingen
  - Hoogte bank: 82 cm
  - Breedte bank totaal: 245 cm
  - Breedte zit element: 144 cm
  - Diepte longchair: 168 cm
  - Zithoogte: 45 cm
  - Zitdiepte: 63 cm
  - Zitbreedte: 197 cm
  - Breedte armleuning: 12 cm
  - Hoogte armleuning: 69 cm
  - Poothoogte: 17,5 cm

  Onderhoudstips
  Natuurlijk wil je dat je nieuwe bank zo lang mogelijk mooi blijft en dat je er nog jaren van kan genieten. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je meubelen. Om ervoor te zorgen dat deze bank geruime tijd mee gaat, raden wij je aan om de Kiruna te behandelen met een textiel beschermingsmiddel. Dit heeft een vuil- en vochtafstotende werking. Om de bank fris en stofvrij te houden, kan je de bank regelmatig stofzuigen. Gebruik hiervoor een mondstuk bedoeld voor meubels.

  Levering
  Bestel je een bank, dan bezorgen wij het voor je op de plek waar je die graag wilt hebben. Ja, ook al is je nieuwe bank bestemd voor de zolder! Het enige dat je nog zelf hoeft te doen is de bank uit te pakken, heel eenvoudig de poten eronder schroeven en de delen aan elkaar te bevestigen!

  Let op: woon je in een appartement en heeft het gebouw geen lift, dan wordt je bank tot op de derde verdieping bezorgd.

  Garantie
  Op de Kiruna bank geven wij 3 jaar volledige garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  ZitcomfortGarantie