whkmp's own hangmat standaard Long Island (excl. hangmat), Naturel
 • Uitverkocht

  whkmp's ownhangmat standaard Long Island (excl. hangmat)

  149.-119.-je bespaart 30.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  whkmp's own hangmat standaard Long Island (excl. hangmat)

  Dit fraai afgewerkte bamboe hangmat standaard Long Island is van het merk whkmp's own. Het standaard is gemaakt van bamboe stokken, waardoor het een natuurlijke en exotische uitstraling heeft. Iedere stok is net iets anders, waardoor elk standaard uniek is. Let op, dit standaard wordt geleverd exclusief hangmat.

  Eigenschappen van bamboe
  Bamboe heeft de uitstraling van hout en een groot pluspunt van dit materiaal is dat er geen bomen voor gekapt worden. Het materiaal is erg sterk en duurzaam. Daarnaast is bamboe heel natuurlijk en licht van gewicht. Hierdoor kun je het hangmat standaard gemakkelijk verplaatsen.

  Hoe onderhoud je dit hangmatestandaard van bamboe?
  Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om bamboe te behandelen en correct te verzorgen. Stof het bamboe regelmatig af en reinig het met een zachte borstel of spons (meng hiervoor 25 ml afwasmiddel met twee liter water). Spoel vervolgens het bamboe goed af met koud water en laat het drogen. Daarnaast adviseren wij het bamboe jaarlijks te wassen met een borstel, een doek en een 50/50 mengsel van bleekmiddel en water. Spoel het bamboe opnieuw goed af met een spons en koud water.

  Tot slot adviseren wij je om bamboe niet op een natte ondergrond te plaatsen, het af te dekken bij slechter weer en het in de winter binnen op te bergen. Haal te allen tijde de hangmat uit het standaard als je hem afdekt.

  Afmetingen
  - Lengte (van top tot top bovenkant frame) : 325 cm
  - Breedte: 88 cm
  - Hoogte: 100 cm

  Maximaal draagbaar gewicht: 250 kg

  Levering
  Onze bezorgers brengen dit hangmat standaard Long Island naar de plek waar jij hem wilt hebben. Je hoeft hem alleen zelf te monteren. Dit is eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij er een duidelijke handleiding bij. 
  lees meer

  Specificaties