whkmp's own gordijn (per stuk) (140 x 270 cm), Antraciet

  whkmp's owngordijn (per stuk) (140 x 270 cm)

  29.95
  140
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's own gordijn (per stuk) (140 x 270 cm)

  Dit licht doorlatende gordijn heeft een hoogte van 270cm en een breedte van 140cm. Het gordijn is gemaakt van 100% katoen en heeft heeft een ingeweven structuur.
  Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met rufletteband. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Het gordijn kan worden bevestigd met plooibandhaken aan een rail of roede. De plooibandhaken worden bij dit gordijn meegeleverd. Aan de onderkant is het gordijn afgewerkt met een strijkvlieseline. Met behulp van de strijkvlieseline kan het gordijn op de gewenste lengte worden gemaakt. Voor meer informatie over het ophangen van de gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.

  Gordijnen opmeten
  Meet vanaf de bovenkant van de rail tot aan de vloer of vensterbank en trek daar 2 cm van af. Op deze manier slepen de gordijnen niet over de vloer of vensterbank. Bepaal of je het gordijn 'in de dag' (in het kozijn of tussen de muren) of 'op de dag' (voor het kozijn, op de muur) wilt ophangen. Voor meer informatie over het opmeten van gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.
   
  Tip! De aangegeven afmeting is de ongeconfectioneerde (ongeplooide) maat. Afhankelijk van de grote en de afstand van de plooi wordt de breedte van het gordijn 30 tot 50% kleiner.
  Let op: het beeld toont twee gordijnen. Je ontvangt één gordijn.
  lees meer

  Specificaties

  WasvoorschriftStrijkvoorschrift