whkmp's own gordijn (135 x 270 cm), Grijsgroen
  • uitverkocht

    whkmp's owngordijn (135 x 270 cm)

    49.9534.96je bespaart 14.99
    135
    uitverkocht

    mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

    whkmp's own gordijn (135 x 270 cm)

    Dit gordijn van het merk whkmp's OWN is licht doorlatend. Het gordijn heeft een hoogte van 270cm en een breedte van 135cm en is  gemaakt van 100% Polyester. 
    Het gordijn is aan de achterzijde afgewerkt met een band, waarmee het gordijn opgehangen kan worden op een roede en ook op een gordijnrails.
    Het gordijn kan met behulp van de twee draden in het band op de gewenste gordijnbreedte worden gemaakt. Door het aantrekken van de twee draden aan de achterkant ontstaat er aan de voorzijde van het gordijn automatisch een mooie plooi val.
    Voor het ophangen van het gordijn op een rails kunnen de bijgeleverde ophanghaakjes worden bevestigd aan het band.
    Aan de onderkant is het gordijn afgewerkt met een locksteek. Het gordijn kan op de gewenste lengte worden gemaakt met behulp van het bijgeleverde strijkvlieseline.
     
    whkmp's OWN staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten. Geraffineerde eenvoud is een stijl voor het leven.

    Gordijnen opmeten
    Meet vanaf de bovenkant van de rail tot aan de vloer of vensterbank en trek daar 2 cm van af. Op deze manier slepen de gordijnen niet over de vloer of vensterbank. Voor meer informatie over het opmeten van gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.
     
    Tip! De aangegeven afmeting is de ongeconfectioneerde (ongeplooide) maat. Afhankelijk van de grote en de afstand van de plooi wordt de breedte van het gordijn 30 tot 50% kleiner.

    Let op: het beeld toont twee gordijnen. Je ontvangt één gordijn.
    lees meer

    Specificaties

    WasvoorschriftStrijkvoorschrift