whkmp's own eendenveren kussen (60x70 cm)

  whkmp's owneendenveren kussen (60x70 cm)

  22.95
  6 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Artikelomschrijving

  Het whkmp's OWN eendenveren puntkussen is een stevig gevuld eendenveren hoofdkussen met een 100% katoenen tijk. Het kussen is voorzien van het Nomite® keurmerk. Hoofdkussens met het Nomite® keurmerk hebben een zeer dicht geweven tijk, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat.

  Alle dons en veren die door onze leveranciers wordt verwerkt is afkomstig van slachterijen. Dit betekent van ganzen en eenden die voor consumptie worden gefokt en geslacht en vervolgens van hun veren ontdaan.

  whkmp's OWN:
  Het geheim van onze endless favourites? De tijd en liefde die we erin stoppen. Onze ontwerpers vertalen de nieuwste trends naar tijdloze designs en geven bewezen klassiekers een eigentijdse touch. De producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en geproduceerd in gecertificeerde fabrieken. Het resultaat kun je met alles combineren.

  Specificaties

  Wasvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.3(6 reviews)

  Kussen is perfect

  Een zeer fijnen kussen . Ik heb wel een paar opmerkingen van div reacties. 1.Te harde kussen toen ik een kussensloop er om heendeed was hij hart.Dan is de kussensloop te klein. Beter de beschrijving lezen van de maat van het kussensloop is 60x70 cm 2.de kussen ruikt...is absoluut niet waar beter de slaapkamer luchten .

  1 persoon vond dit nuttig

  Kussen stinkt

  Kussen heeft een vies luchtje en is snel erg plat als je er op ligt. Ik kwam daar natuurlijk weer te laat achter toen ik er al een paar uur op gelegen had en wakker werd van het nare luchtje dat er aan zit. Ik vind het naar een slachterij stinken. Op eerste oog lijkt het lekker donzig en dik, maar je zakt er zo ver in weg dat je er zeker 2 nodig hebt om hoog genoeg te liggen. Uiterlijk is luxe, dikke sloop, maar ik raad dit kussen niet aan!

  1 persoon vond dit nuttig

  Luchtje

  Dit kussen voor mijn dochter besteld. Alles was goed maar ze vond dat er een luchtje aan zat.......Eend? Het kussen 3 dagen gelucht maar ze vond het nog steeds ruiken. Helaas want het formaat en ligcomfort was goed. Ik kon het luchtje niet waarnemen. Misschien heeft mijn dochter een scherpe reukzin. Helaas retour gestuurd.

  1 persoon vond dit nuttig

  Erg hard

  Dit kussen voldeed totaal niet aan mijn verwachting hij was hard en stevig En dit werd erger toen ik er een sloop omheen deed .ik lag er op inplaats van lekker weg duiken in een kussen

  Een kwaliteits artikel!!

  Het kussen voldoet geheel aan mijn verwachtingen, is zacht en toch stevig. prima kussen dat ik zeker weer zou kopen!!!

  Heerlijk kussen

  Gekocht voor me dochter , ze is helemaal blij heerlijk groot en vooral vol maar toch zacht kussen . Zeker goede prijs kwaliteits verhouding .

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale