whkmp's own donzen enkel dekbed, Enkel dekbed

  whkmp's owndonzen enkel dekbed

  119.-
  Enkel dekbed
  vandaag besteld, maandag in huis
  Hoe kies je een dekbed?

  Hoe kies je een dekbed?

  Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste dekbed Klik hier voor de dekbeddenwijzer

  whkmp's own donzen enkel dekbed

  Dit enkele donzen dekbed van whkmp’s own heeft warmteklasse 2 en is daarmee geschikt voor het grootste gedeelte van het jaar. Doordat het gevuld is met 90% witte eendendons en 10% veertjes is het dekbed heerlijk licht, blijvend veerkrachtig en valt het soepel om je heen. De zachte perkal katoenen tijk is in blokken gestikt waardoor de vulling mooi op zijn plaats blijft.
   Het dekbed is voorzien van het Nomite® keurmerk. Donzen dekbedden met het Nomite® keurmerk hebben een zeer dicht geweven tijk, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® label wat garandeert dat de vulling zorgvuldig is gereinigd en voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935.

  Het dons is DOWNPASS gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor hoogwaardige kwaliteit en de garantie, dat het dons en de veren op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. Bovendien wordt de kwaliteit van alle producten door onafhankelijke testinstanties bewaakt.

  Dons:
  Dons houdt lucht vast. Het lichaam verwarmt de lucht tussen het dons, waarna het dons de warmte vasthoudt. Dons is ideaal al je van nature veel transpireert. Hoe hoger het dons gehalte hoe lichter en luchtiger het dekbed. 
   
  Allergie:
  Dit whkmp's own dekbed is  geschikt voor personen met een huisstofmijtallergie. Het is voorzien van het Nomite® keurmerk dat het binnen dringen van huisstofmijt tegengaat.

  - Vulgewicht per dekbed grootte:
  140x220 = 600 gram
  140x220 cm = 660 gram
  200x200 cm = 900 gram
  240x200 cm = 1100 gram
  240x220 cm = 120 gram
  - OEKO-TEX
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift