whkmp's own compactbed Puck (90x200 cm), Wit

  whkmp's owncompactbed Puck (90x200 cm)

  229.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's own compactbed Puck (90x200 cm)

  Vaak logeetjes over de vloer? Dan is dit whkmp's OWN Puck bed iets voor jou! Dit bed heeft een onderbed dat gemakkelijk is uit te schuiven dus er is altijd plek voor een logee. Onder het logeerbed zitten tevens laden. Erg handig om het extra beddengoed of speelgoed in op te bergen.

  Voor beide slaapplekken wordt een rolbodem geleverd. Het bed komt zonder matrassen, deze kun je geheel naar wens zelf nieuw uitkiezen of je huidige hergebruiken.

  Alle voordelen van dit bed Puck
  We hebben alle voordelen van dit bed voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit bed kunt verwachten.
  - Gemaakt van stevig wit gelakt massief grenen
  - Extra slaapplaats
  - Extra opbergruimte middels laden onder het bed
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten

  Afmetingen
  - Ligmaat: 90x200 cm
  - Instaphoogte: 49 cm (hoofdbed) 27 cm (logeerbed)
  - Poothoogte: 26 cm
  - Afmeting bovenbed: 90 x 200 cm
  - Afmeting onderbed: 90 x 190 cm
  - Afmetingen totaal: 76 x 98 x 208 cm (hxbxd)

  Het onderhoud

  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij dit bed naar de kamer waar jij hem graag wilt hebben. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is het bed in elkaar zetten! Dit is eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij. Deze is ook terug te vinden op de site.

  wkmp's OWN
  whkmp's OWN staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten. Geraffineerde eenvoud is een stijl voor het leven.

  Op het Puck bed geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie