whkmp's own buitenkleed Long Island (210x120 cm), Naturel
 • uitverkocht

  whkmp's ownbuitenkleed Long Island (210x120 cm)

  119.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  whkmp's own buitenkleed Long Island (210x120 cm)

  Dit whkmp's own buitenkleed Long Island is een echte blikvanger voor in jouw tuin, op het balkon of onder de veranda. Dit karakteristieke kleed is gemaakt van bamboe en heeft een exotische en natuurlijke uitstraling. De bamboe stokken zijn allemaal nét iets anders, wat het kleed uniek maakt. De stokken zijn gehalveerd en tot een prachtig buitenkleed gemaakt door middel van een touw.

  Eigenschappen van bamboe
  Bamboe heeft de uitstraling van hout en een groot pluspunt van dit materiaal is dat er geen bomen voor gekapt worden! Het materiaal is erg sterk en duurzaam. Daarnaast is bamboe heel natuurlijk en licht van gewicht. Hierdoor kun je het kleed gemakkelijk verplaatsen.

  Onderhoud bamboe buitenkleed
  Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om bamboe te behandelen en correct te verzorgen. Stof het bamboe regelmatig af en reinig het met een zachte borstel of spons (meng hiervoor 25 ml afwasmiddel met twee liter water). Spoel vervolgens het bamboe goed af met koud water en laat het drogen. Daarnaast adviseren wij het bamboe jaarlijks te wassen met een borstel, doek en een 50/50 mengsel van bleekmiddel en water. Spoel het bamboe opnieuw goed af met een spons en koud water.
  Tot slot adviseren wij je om bamboe niet op een natte ondergrond te plaatsen en het buitenkleed 's avonds, met vochtig weer en in de winter binnen op te bergen. Dit kan eenvoudig door het kleed op te rollen.

  Afmetingen
  - Lengte: 210 cm
  - Breedte: 120 cm
  lees meer

  Specificaties