whkmp's own bistrostoel Woodbury (set van 2), Naturel
 • Uitverkocht

  whkmp's ownbistrostoel Woodbury (set van 2)

  129.-103.-je bespaart 26.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  whkmp's own bistrostoel Woodbury (set van 2)

  Creëer een knusse zitplek met deze bistrostoel Woodbury van whkmp's own. Je ontvangt de stoel in een set van twee. De stoelen zijn erg praktisch, want je kunt ze inklappen zodra je ze niet gebruikt. Ideaal als je weinig opbergruimte hebt. De armleuningen van deze stoelen zorgen er voor dat je extra lekker kunt zitten en geven je armen net dat extra beetje extra rust.

  Materiaal tuinstoel Woodbury
  Deze stoelen zijn gemaakt van acacia hout. Acacia is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van acacia is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. De sterkte zorgt er voor dat het hout zeer geschikt is voor buiten meubelen.

  Hoe onderhoud je de tuinstoel Woodbury?
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze stoelen te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.
  Tot slot adviseren wij je om de stoelen af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en ze in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat het hout droog is wanneer je het afdekt om vochtschade te voorkomen en berg eventuele kussens binnen op.

  Afmetingen
  - Breedte: 58 cm
  - Diepte: 53 cm
  - Hoogte: 91 cm
  lees meer

  Specificaties