overzicht
whkmp's own bedlade Charlie, Grijs

  whkmp's ownbedlade Charlie

  89.95
  16 reviews
  Bedlade groot
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's own bedlade Charlie

  Met deze bedlade Charlie van whkmp’s OWN kun je voor je Charlie 1 persoonsbed en bedbank extra opbergruimte creëren voor onder je bed.

  Afmeting
  24,3x195,5x70 cm (hxbxd)

  whkmp's OWN
  whkmp's OWN staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten.

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bedlade zolang mogelijk mee gaat. Zet de bedlade daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om de bedlade fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij deze bedlade van whkmp’s OWN naar de kamer waar jij hem graag wil hebben. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is de bedlade in elkaar zetten! Dit is eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij.

  Op de bedlade Charlie geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(16 reviews)
  Meest recent

  Mooi en stevig bed!

  Erg blij met deze aankoop! Een mooi en degelijk bed. Geen problemen met de lak, zoals wel bij andere reviews staat.

  Kleur: WitType: Halfhoogslaper

  heel erg te reden

  Het bed is makkelijk in elkaar te zetten. Vanwege de reviews was ik bang met de lak van het bed maar de lak zag er goed uit. Ik ben heel erg tevreden met dit bed en mijn dochtertje ook

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: WitType: Bedbank

  Mooi stevig bed Alleen over het Verflaag zeer ontevreden

  Heel mooi bed en is goed stevig. Heel veel beschadigen aan de lak ook planken. Zeker klacht ingediend we kregen een nieuwe maar die is ook beschadigd aan lak en onderdelen van het bed. Jammer maa ik lees dat veel mensen klagen over het product (verflaag). Hoop dat ze hier wat aan doen.

  Kleur: WitType: Peuterbed

  Mooi stevig bed, zeer tevreden

  Heel stevig goed en ruim bed. Mijn dochter is er super blij mee, en ik ook omdat ik het zelf in elkaar heb gezet. Ik heb er ( vrouw ) 1,5 uur over gedaan om hem in elkaar te zetten. Zeer tevreden .

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: WitType: Bedbank + grote lade

  Mooi, stevig en stoer bed

  Na sommige reviews wat huiverig, maar prachtig stevig bed. Zoontje is er heel blij mee en wij ook!

  Kleur: GrijsType: Bedbank

  Gegarandeeerd slaapcomfort

  Gekocht voor mijn 2 kinderen, ze slapen samen op 1 kamer. De lades maken het ruimtebesparend. Eenvoudig in elkaar te zetten, ze slapen er prima op.

  4 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: WitType: Bed + bedlade

  Veel beschadigingen

  Mooi stevig bed , alleen zitten er heel veel beschadigingen aan de lak, veel stukjes eraf. Ook het in elkaar zetten ging niet super, het boekje klopt niet (en ik heb een hele handige man dus lag niet aan hem). Er gaat een klacht naar Wehkamp vanwege de beschadigingen, verder leuk bed

  6 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: GrijsType: Halfhoogslaper

  Té dunne laag lak

  Helaas blijkt aan één kant van de verpakking het bed beschadigd te zijn geraakt. Het hout is heel licht gespleten en de verf/lak bladert al licht af. Zoals ik het heb bekeken is er geen grondverf aangebracht voor de daadwerkelijke lak. De lak is zodanig dun, dat schraap je vrij snel af. Het is niet kras- en stootvast zoals verwacht voor dit geld.

  10 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: WitType: Stapelbed

  mooi en stevig, maar verflaag is heel zwak

  De hoogslaper is stevig en ziet er mooi uit. De montage is goed te doen, maar je bent wel minimaal 45 min bezig. Jammer dat de verf heel makkelijk beschadigd, zoals een andere reviewer ook al opmerkt.

  12 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: GrijsType: Hoogslaper

  Goede Kwaliteit en super tevreden kind

  Het is een degelijk en mooi bed. Beschrijving is perfect en indien je de bij passende kussens en lade besteld echt ideaal voor kinderen. ook heel makkelijk om te toveren tot hoogslaper voor 2e persoon

  14 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: WitType: Hoogslaper met zitje

  toegevoegd aan winkelmand