whkmp's own bed Villa (90x200 cm), Wit
 • Uitverkocht

  whkmp's ownbed Villa (90x200 cm)

  319.-179.-je bespaart 140.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  whkmp's own bed Villa (90x200 cm)

  Het bed Villa van whkmp's OWN heeft een hoofdbord in de vorm van een huisje en biedt veel opbergruimte. Het bed is gemaakt van wit gelakt MDF in de ligmaat 90x200 cm. Het bed wordt geleverd excl. lattenbodem en matras. Deze kun je geheel naar wens zelf uitkiezen.

  Alle voordelen van het Villa bed
  We hebben alle voordelen van het bed voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit bed kunt verwachten.
  - Veel opbergmogelijkheden in het huisje/ hoofdbord
  - Maak hem compleet door zelf een matras en lattenbodem te kiezen
  - Gemaakt van MDF
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten

  Afmetingen
  - Ligmaat: 90x200 cm
  - Instaphoogte: 25 cm
  - Afmetingen totaal: 120x94x220 cm (hxbxd)
  (de diepte van het bed totaal is gemeten inclusief het hoofdbord)

  whkmp’s OWN
  whkmp's OWN staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten. Geraffineerde eenvoud is een stijl voor het leven.

  Het onderhoud

  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij het Villa bed van whkmps's OWN naar de kamer waar jij hem graag wil hebben staan voor je kind. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is het bed in elkaar zetten! Dit is eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij.

  Op de het Villa bed geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties