whkmp's own bed Como (160x200 cm), Wit
 • Uitverkocht

  whkmp's ownbed Como (160x200 cm)

  349.-
  160x200
  • Grijs
  • Wit
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  whkmp's own bed Como (160x200 cm)

  Het futonbed Como van whkmp’s OWN is een compact bed. Door het strakke en eenvoudige design past het perfect in kleine slaapkamers. Daarnaast biedt het Como bed opbergmogelijkheden in de daarvoor bestemde vakken onder het bed. Het bed heeft een ligmaat van 160x200 cm en wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.

  Omdat de keuze van een matras heel persoonlijk is, bieden wij dit bed aan zonder matras. Dat betekent dat je zelf een matras kunt uitkiezen dat precies bij jouw wensen past: hard, zacht, binnenvering, pocketvering, noem maar op! Kies in de categorie “Matrassen” jouw favoriet.

  Alle voordelen van dit futonbed Como
  We hebben alle voordelen van dit mooie bed voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit bed kunt verwachten.
  - Gemaakt van gelamineerd spaanplaat
  - Handige opbergvakken onder het bed
  - Maak het bed compleet door een matras en lattenbodem te kiezen
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten

  Afmetingen
  - Ligmaat: 160x200 cm
  - Afmeting totaal: 29,8x190x230 cm (hxbxd)

  Dit artikel wordt geleverd in 3 delen:
  - Deel 1: 27.3 Kg,  afmeting : 180x36x10 cm
  - Deel 2: 25.1 Kg,  afmeting : 246x20x12 cm
  - Deel 3: 23.7 Kg,  afmeting : 246x33x8 cm

  whkmp’s OWN
  whkmp’s OWN staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten. Geraffineerde eenvoud is een stijl voor het leven.

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zo lang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij dit bed naar de kamer waar jij er straks op ligt te slapen. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen is het bed in elkaar zetten. Dit is erg eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij.

  Op dit bed geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties