wehkamp home 2-zitsbank Adam, Crème
 • uitverkocht

  wehkamp home 2-zitsbank Adam

  De crème kleurige 2-zitsbank Adam van wehkamp home is een stijlvolle bank met een eigentijdse look. Dankzij de strakke vormgeving is deze 2-zitsbank een elegante en tijdloze toevoeging aan je woonkamer.

  De Adam 2-zitsbank is bekleed met een rib stof in de kleur crème. De bank staat op slanke pootjes van zwart metaal. De Adam wordt geleverd met 2 sierkussens in dezelfde kleur als de bank. Dit maakt deze 2-zitter helemaal af. De kussenhoezen zijn afritsbaar: heel handig als er nog weleens geknoeid wordt bij jou thuis.

  Door de tijdloze vormgeving en neutrale kleur past deze crème kleurige 2-zitter bij diverse woonstijlen. Van Scandinavisch en basic tot industrieel. Met de Adam kan je alle kanten op!

  De Adam 2-zitsbank maakt deel uit van de wehkamp home Adam serie. Bekijk ook eens de andere Adam modellen in onze collectie.

  Afmetingen
  - Hoogte bank: 79 cm
  - Breedte bank: 177 cm
  - Diepte bank: 93 cm
  - Zithoogte: 44 cm
  - Zitdiepte: 59 cm
  - Zitbreedte: 154 cm
  - Hoogte armleuning: 61 cm
  - Breedte armleuning: 11 cm
  - Poothoogte: 18 cm

  Garantie
  Op deze bank geven wij 3 jaar volledige garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  ZitcomfortGarantie