whkmp's great looks rok met contrasterende zij-streep, Zwart/ecru
 • Uitverkocht

  whkmp's great looksrok met contrasterende zij-streep

  39.99
  2 reviews
   Zwart/ecru
   Kies eerst je maat

   Artikelomschrijving

   Dames rok van whkmp’s great looks , uitgevoerd in een jersey kwaliteit. Het model is voorzien van een elastische tailleband, contrasterende zij-streep en een split aan de achterkant.

   Specificaties

   Reviews

   algemene beoordeling
   2.5(2 reviews)

   Valt mooi ook met een grotere maat

   Ik heb deze rok al vaak aangehad. Ik heb zelf maat 48 en hij valt net over de knie wat ik een mooie lengte vind. Na het wassen zit hij weer helemaal in model. Kleed ook mooi af door de witte naad aan de zijkant. Is wel een iets dikker stof. Ze hadden hem niet in het zwart toen ik hem bestelde, anders had ik hem ook gekocht. Zeker een aanrader ook voor een maatje meer.

   2 mensen vonden dit nuttig

   Kleur: Groen/wit

   Mooie rok maar..

   Mooie rok maar na half uurtje lubbert deze en lijkt het nergens meer naar. Het splitje aan de achterkant maakt het geheel nog erger. Zo'n spijt van deze aankoop en dan heb ik deze ook nog in het groen. Weg gegooid geld deze rokken.

   21 mensen vonden dit nuttig

   checktoegevoegd aan winkelmand

   kies categorie
   mijn wehkamp