overzicht
 • home
 • Damesmode
 • Badmode
 • whkmp's beachwave Mix & Match corrigerende tankini bikinitop in all over print blauw
whkmp's beachwave Mix & Match corrigerende tankini bikinitop in all over print blauw, Blauw/zwart

  whkmp's beachwaveMix & Match corrigerende tankini bikinitop in all over print blauw

  34.99
  4 reviews
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's beachwave Mix & Match corrigerende tankini bikinitop in all over print blauw

  Dames mix & match corrigerende tankini bikinitop van wehkamp uit de whkmp’s beachwave collectie in een all over print. Het model in een mix van polyamide en elasthan, heeft een striksluiting in de nek, vaste softcups en een elastische band aan de binnenzijde rondom de cups voor extra versteviging. De top is geheel gevoerd.

  Specificaties

  Zo kun je het combineren

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(4 reviews)
  Meest recent

  Geen steun

  Mooie stof en kleur. Ziet er zo erg vrouwelijk uit. Helaas niet voor mijn zware borsten geschikt. Bied totaal geen steun bij de cups en rond de buik in verhouding te strak voor mij. Helaas retour..

  1 persoon vond dit nuttig

  Fantastische top

  Ik vind deze tankini fantastisch. Mooi en vrouwelijke top. Bij mijn borsten valt hij wat smaller dus heb ik voor de zekerheid een maat groter besteld om te vergelijken maar rond mijn taille valt de maat goed.

  Heel mooi maar cups icm maat afwijkend

  Vanwege de strakke corrigerende stof moest ik maat groter hebben maar dan zijn de cups ook groter. Ik heb maat 42 en koos 44 maar dan zijn de cups te groot terwijl ik cup D/E heb dus voor dames met kleine cup waarschijnlijk te groot. Verder mooie stof, modern door neklijn en eens niet helemaal zwart.

  1 persoon vond dit nuttig

  Mooi tankini top maar valt wel klein.. Nu een maatje groter besteld

  Wachten op een maat groter.. Broekje is perfect.. Een wat hoger model waardoor ik me zekerder voel.

  3 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand