whkmp's beachwave jurk, Zwart
 • Uitverkocht

  whkmp's beachwavejurk

  39.9519.95je bespaart 20.-
  3 reviews
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames jurk van whkmp’s beachwave, uitgevoerd in een jersey stretch kwaliteit. Het model is voorzien van een V-hals en korte mouwen met opengehaakte schouders. De jurk heeft aan de achterkant een koord sluiting. Het model wordt getailleerd door een elastiek met aantrekkoord.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(3 reviews)

  Leuke strandjurk

  Fijn materiaal. Niet te dun of te dik. Ben 174 en valt ruim boven knie. Persoonlijk vind ik deze te kort om gewoon te dragen, maar dat ligt ook zeker aan mijn leeftijd en bovenbenen.

  leuk jurkje!

  een leuk jurkje! en zit heerlijk, gewoon mijn eigen maat besteld, en valt prima op maat. ga er denk ik nog 1 in een andere kleur bij kopen!

  Heerlijk zomerjurkje

  Blij verrast was ik met dit jurkje en ik heb direct een tweede besteld! Door de touwtjes aan de achterkant kun je zelf bepalen hoe los en casual het jurkje valt, maar door de strakkere onderkant wordt het nooit een 'zak' die om je lijf hangt. Het past perfect bij mijn figuur (klein, volle zandloper). Ik draag meestal maat 38 of 40, afhankelijk van hoe een shirt of jurk valt. Deze jurk valt normaal, niet groot of klein, maar voor de dames met een fikse bilpartij zou ik hem een maatje groter pakken.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale