overzicht
White Goblin Games Traxx kaartspel
 • Uitverkocht

  White Goblin GamesTraxx kaartspel

  16.9512.95je bespaart 4.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle speelgoed

  White Goblin Games Traxx kaartspel

  Träxx is zowel simpel als geniaal. In 2 minuten uitgelegd. Geen wachttijden. Spannend tot het einde. En elk spel verloopt compleet anders. Iedere speler zoekt ronde na ronde de ideale weg op zijn bord. Je moet zoveel mogelijk puntenvelden bereiken. Maar let op: welke weg nemen je medespelers? Welke puntenvelden zijn nog vrij? Waar kan men de meeste punten verzamelen? Zoek de ideale weg en win!Ook alleen speelbaar!

  Het nieuwe spel van de bedenker van Qwixx!
  Hetzelfde formaat doos als Qwixx Deluxe, met daarbij de bekende afwisbare bordjes + stiften.
  Vlot uit te leggen: draai een kaart, verbind de kleuren van de kaart op jouw bordje en probeer daarmee zoveel velden te verbinden.
  De startpunten op de speelbordjes verschillen van elkaar.
  Een interactief puzzelspel voor de hele familie.
  Eenvoudige regels, vlot te spelen en oneindig veel mogelijkheden!
  Aanrader voor mensen die niet regelmatig een spel spelen.
  Tevens solitair te spelen.

  Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015  De mening van de jury:


  Een leuk puzzelspel dat gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is. Duizend en een varianten mogelijk. Goed uitgevoerd en door de stift kan je het keer op keer spelen. Zeer milieubewust uitgevoerd.

  Pedagogisch verslag:


  Dit spel Träxx is nu zo een spel dat je alleen of met anderen kunt spelen en prachtig voor vakanties is. Het is eenvoudig van structuur, je leert het snel en levert in samenspel echt spanning op. Het is een strategisch spel, maar in jouw strategie word je vaak gehinderd door de kaartjes die je trekt. Je tegenspeler(s) hebben ook hun kaartjes om te tekenen en te trekken.

  Wie de meeste velden met lijntjes verbonden heeft is winnaar, maar je zult nooit altijd winnaar zijn, omdat toeval een grote rol speelt. Ach, zo is ook het leven en zo bereidt dit spelletje in al haar eenvoud voor op dat leven buiten het speelveld van Träxx.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand