Whirlpool WTD 950B BK EU condensdroger
 • -8%

  WhirlpoolWTD 950B BK EU condensdroger

  399.-364.-je bespaart 35.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool WTD 950B BK EU condensdroger

  De Whirlpool  WTD 950B BK EU condensdroger met energieklasse B is geschikt voor 9 kg belading en heeft onder andere een startuitstel functie (tot 24 uur), resttijdindicatie en een digitaal display. Je hebt met deze droger de beschikking over 16 programma's waaronder o.a. Katoen, Synthetisch, Delicaat, Luchten, Jeans en Zijde.  Ook heb je de beschikking over een verluchtingprogramma 30 minuten voor het luchten, verfrissen en losmaken van wasgoed, zonder verwarming. De ruime vulopening is erg gemakkelijk voor grote stukken wasgoed. Het bedieningspaneel is voorzien van symbolen voor gemakkelijk programmameren. En aan veiligheid tegen kleine vingertjes is ook gedacht met het kinderlslot

  Trommelinhoud 9 kg

  Ook met een trommelinhoud van 9 kg garandeert deze Whirlpool droogautomaat WTD 950B BK EU een perfect droogresultaat. Bovendien ben je minder droogbeurten nodig om je kleding te drogen, wat uiteraard een besparing in energie en tijd oplevert.

  Startuitstel
  Hoe energiezuinig een wasdroger ook is, het kan altijd voordeliger. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de functie startuitstel. Je kunt de timer zo instellen dat de droger automatisch start op een door jou gekozen moment. En als je gebruik maakt van nachttarief kan dat aardig in je portemonnee schelen.

  Anti-allergisch
  Dit programma is goedgekeurd door Allergy UK, wat aangeeft dat het zorgt voor een effectieve verlaging en eliminatie van allergenen uit kleding, dankzij de anti-allergie cyclus. Dankzij het programma worden de effecten van de meest voorkomende allergenen (waaronder huisstofmijt en pollen) geneutraliseerd, door gedurende een lange periode een constant temperatuur aan te houden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie