Whirlpool WSFO 3T223 P vaatwasser
 • uitverkocht
  6 Maanden Dreft cadeau

  6 Maanden Dreft cadeau

  na aanschaf van deze Whirpool vaatwasser. Deze actie geldt t/m 18 januari 2021. Hoe werkt deze actie? Ga na aankoop naar - www.whirlpool.nl - en vul het online aanmeldformulier in. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Whirlpool WSFO 3T223 P vaatwasser

  Innovatieve technologie en speciale functies waarmee u via het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel en de automatische instellingen optimale afwas- en droogresultaten behaalt.

  Powerclean Pro
  Voorspoelen met de hand is niet meer nodig! Met PowerClean Pro plaatst u borden en pannen verticaal richting 28 hogedrukstralen die het hardnekkigste vuil verwijderen.

  6th sense technology
  Sensoren meten de maten van vervuiling (vaste en vloeibare vervuiling) en passen de temperatuur, de hoeveelheid water en de tijd aan voor een verbluffend afwasresultaat.

  Multizone
  Uitzonderlijke besparking op het waterverbruik. Deze optie maakt het mogelijk om een kleine lading af te wassen zodat je niet hoeft te wachten tot de volledige machine gevuld is. Geniet van uitstekende afwasresultaten met een laag waterverbruik.

  Startuitstel
  Op maat gemaakt. De optie startuitstel biedt de mogelijkheid om het programma te starten op een tijdstip dat je het beste past, zodat je tijd en energie kunt besparen.

  EcoFriendly
  Uitzonderlijke besparingen. Het intelligente 6TH SENSE EcoFriendly programma past dankzij sensoren de temperatuur, hoeveelheid water en benodigde tijd aan de mate van vervuiling (vaste en vloeibare vervuiling) van de vaat aan. Zo kun je tot wel 50% energie* besparen terwijl jouw vaat perfect schoon is. (* Vergelijking tussen minimaal en maximaal verbruik met het 6TH SENSE programma.)

  Flexibele indeling
  Je kunt de de vaatwasser indelen zoals je wenst dankzij de modulaire rekken met neerklapbare steunen.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie