Whirlpool WSFE 2B19 EU vaatwasser

  WhirlpoolWSFE 2B19 EU vaatwasser

  349.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool WSFE 2B19 EU vaatwasser

  De Whirlpool WSFE 2B19 EU vrijstaande vaarwasser met energieklasse A+ en een vulcapaciteit van 10couverts meet 45 cm breed. Handig als niet zoveel ruimte hebt voor een standaardmaat vaatwasser. De WSFE 2B19 EU heeft onder andere een startuitstel functie (max 8 uur), resttijdindicatie op het display en 5 programma's waar waaronder Eco 50˚C,  Voorspoelen, Express 40 ˚C  en Intensief 65˚C. Door je vaatwasser 's nachts te laten draaien kun je profiteren van het goedkope nachttarief. Verder is de WFC 3C26 P uitgerust met een in hoogte verstelbaar bovenkorf. Het in hoogte verstelbaar bovenkorf van deze vaatwasser geeft je extra ruimte en komt van pas bij grotere voorwerpen.

  Verder doseert deze vaatwasser het wasprogramma van je voorkeur. De optie auto dosering is speciaal ontworpen voor het gebruik van vaatwastabletten voor een perfect schone vaat. Een geluidssignaal informeert je wanneer het programma van uw vaatwasser ten einde is. De vaatwasser is ingericht met 4 extra krachtige sproeiers die jouw servies schoonspuiten. Tevens beschikt de vaatwasser over een aanduiding van het spoelmiddel en zoutpeil en een halve belading functie. Het bestek vindt z'n plaats in de bestekmand in de onderkorf. 

  Halve belading
  Met deze optie kun je de Whirlpool WSFE 2B19 EU vaatwasser laten draaien terwijl hij maar half vol is. Want met dit programma berekent de vaatwasser hoeveel water en tijd hij nodig heeft om de vaat goed schoon te krijgen. Zo bespaar je water, tijd en energie. En dat is goed voor het milieu en je portemonnee. 

  Waterbeveiliging
  De Whirlpool vaatwassers zijn uitgerust met een beveiligingssysteem tegen waterlekkage. Als de waterslang mocht scheuren zal de buitenmantel van de slang ervoor zorgen dat er geen water kan weglopen en dat het waterventiel aan de kraan gesloten zal worden. Hierdoor kun je ze met een gerust hart je vaatwasser onbeheerd laten draaien.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie