Whirlpool WSFC 3M17 X vaatwasser

  WhirlpoolWSFC 3M17 X vaatwasser

  449.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, vrijdag in huis

  Whirlpool WSFC 3M17 X vaatwasser

  De Whirlpool WSFC 3M17 Xvaatwasser met energieklasse A+ heeft een breedte van 45 cm. Deze afwasautomaat heeft 6 programma's, namelijk; Voorspoelen koud, Eco 50°C, 6th Sense 50-60°C, Intensief 65°C, Glas 45°C, Snel 30 50°Cn en voorspoelen . De WSFC 3M17 Xheeft ruimte voor 10 couverts en beschikt over een afwas en droogresultaat A. Door je vaatwasser 's nachts te laten draaien kun je profiteren van het goedkope nachttarief. Deze vaatwasser beschikt over een startuitstel van 1-24 uur en een resttijdindicatie. Verder is deze vaatwasser flexibel in te delen dankzij Het in hoogte verstelbare bovenkorf en de neerklapbare bordensteunen en bestekmand in de onderkorf. Verder is aansluiting op warmwaterkraan mogelijk (max 60°C) voor energiebesparing.
  6TH SENSE TECHNOLOGIE
  Voorspoelen niet nodig. De 6th SENSE PowerClean technologie zorgt voor uitstekende wasresultaten zonder handmatig voorspoelen, inweken of schrobben en verlaagt het waterverbruik.
  Optie Halve lading
  Een lager verbruik. Deze optie bespaart middelen bij het afwassen van een kleine lading. Optimalizeer water en energie consumptie tijdens het wassen van een kleine lading op beide rekken En dat is goed voor het milieu en je portemonnee.

  In hoogte verstelbaar bovenkorf
  In hoogte verstelbaar bovenkorf. Het in hoogte verstelbaar bovenkorf van je vaatwasser geeft je extra ruimte als nodig en komt ook van pas bij grotere voorwerpen.

  Waterslot
  Deze Whirlpool vaatwasser beschikt over een beveiligingsklep, geïntegreerd in de toevoerslang waardoor de watertoevoer wordt afgesloten zodra er een lekkage optreedt.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie