Whirlpool WQ9 B2L amerikaanse koelkast, Roestvrijstaal

  WhirlpoolWQ9 B2L amerikaanse koelkast

  1399.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool WQ9 B2L amerikaanse koelkast

  Whirlpool Side-by-Side koelkast WQ9 B2L met NoFrost technologie verlaagt de vochtigheidsgraad en vermijdt ijsvorming in de diepvriezer. De koelkast is voorzien van ventilatie en een elektronisch bedieningspaneel zodat je zelf de ideale omstandigheden kunt creëren voor jouw voedsel.

  Ontdooien is verleden tijd.
  De NoFrost technologie vermindert de luchtvochtigheid binnen de vriezer waardoor aanvriezing geen kans krijgt.

  Sneller koelen.
  De temperatuur in de koelkast gaat onmiddellijk omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.

  6TH sense freshlock
  De 6TH SENSE FreshLock technologie bewaart voedsel langer in een optimale omstandigheden dankzij nauwkeurige en constante regeling van de temperatuur.

  Elektronisch bedieningspaneel
  Deze Whirlpoel koelkast heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en temperatuurregeling.

  Flexifreeze
  Het FlexiFreeze-compartiment biedt flexibiliteit aan jouw diepvriezer. Het kan worden gebruikt als een traditionele diepvriezer of worden ingesteld op andere verschillende negatieve temperatuurniveaus: -7 ° C ideaal als extra opbergvak om de drankjes koel te houden, -12 ° C ideaal voor ijs te bewaren, -18 ° C om de voedingsstoffen van jouw bevroren levensmiddelen te behouden.

  Energieklasse A++
  Uitstekende energie-efficiëntie. Met de energieklasse A++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie