overzicht
Whirlpool WNF8 T3U W koelvriescombinatie, Wit
 • Uitverkocht

  WhirlpoolWNF8 T3U W koelvriescombinatie

  479.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Koelkasten

  Whirlpool WNF8 T3U W koelvriescombinatie

  Whirlpool WNF8 T3U W koelvriescombinatie met een energieklasse A+++, een koelruimte van 234 liter en een vriesruimte van 104 liter. Verder word het koelkast gedeelte automatisch ontdooit, terwijl het diepvriesgedeelte is  voorzien van Whirlpools No Frost systeem. Doordat de koude lucht in de koel- en vriesruimte zijn gescheiden, is er voldoende vocht aanwezig om het voedsel optimaal te bewaren. Ook heb je de beschikking over de functie’s superkoelen en supervriezen. Verder heeft  de WNF8 T3U W onder andere een 4 sterrenaanduiding in het vriesgedeelte en een ruime en flexibele indeling. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over een invriesvermogen van 10 kg per 24 uur en een bewaartijd bij stroomuitval van 17 uur.

  Super koelen en Supervriezen
  Om je pas gekochte voedsel beter te behouden is het belangrijk dat je deze snel koelt of invriest. Wanneer je de functie superkoelen of supervriezen inschakelt, worden de net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld of ingevroren. En tegelijk voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast of vriezer  staan. Hierdoor koelt vers voedsel sneller af en blijven vitamines beter behouden. En worden de etenswaren die al in de vriezer bewaard worden niet in temperatuur verhoogd.

  No Frost
  Het NoFrost systeem zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat, ontdooien behoort tot het verleden. Via de luchtstroom wordt de koude lucht geventileerd in het vriesgedeelte om ijsvorming te vermijden. IJs bemoeilijkt namelijk de werking van het apparaat. Diepgevroren voedsel plakt niet langer aan elkaar en blijft gedurende langere periodes houdbaar. En omdat er geen ijsvorming ontstaat, gaat er geen ruimte verloren en kun je elke centimeter benutten.

  Flexibele indeling
  De Whirlpool WNF8 T3U W  koelvriescombinatie beschikt over 3 glazen legplateaus inclusief het afdekplateau van de crisper/groentelade, en een compartiment 3 in 1 zone - dit is de nieuwe flexibele opbergbox om uw etenswaren op excellente wijze te beware. De laatste is een 0º C zone, waar je dus perfect vlees en vis kunt bewaren! Deze blijven tot wel 2x langer vers. En 3 transparante diepvries appartementen zodat je precies kunt zien waar je iets hebt opgeruimd. De legplateaus en de deurvakken zijn in hoogte verstelbaar.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie