Whirlpool WIO 3O33 DEL volledig geïntegreerde vaatwasser

  WhirlpoolWIO 3O33 DEL volledig geïntegreerde vaatwasser

  599.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool WIO 3O33 DEL volledig geïntegreerde vaatwasser

  De Whirlpool WIO 3O33 DEL volledig integreerbare vaatwasser met energieklasse A+++ heeft een breedte van 60 cm. Intelligente 6th SENSE sensoren detecteren de mate van vet en vuil op borden, schalen en pannen en passen de waterdruk daar op aan. Geniet van uitstekende reinigingsresultaten en bespaar tot wel 50% aan energie, water en tijd.* (*Vergelijking tussen minimaal en maximaal verbruik met het 6th SENSE programma). Krachtige spuitmonden achterin de machine zorgen voor een stralend schone vaat. Zelfs bij het meest hardnekkige vuil. Met onder ander de mogelijkheid tot een halve belading - deze optie bespaart middelen bij het afwassen van een kleine lading.

  Optimaliseer water en energie consumptie tijdens het wassen van een kleine lading op beide rekken. Verder ben je dankzij de modulaire FlexiSpace manden vrij om je vaatwasser naar wens in te delen. Bespaar ruimte en tijd. Verder is de bovenkorf in hoogte verstelbaar en dit geeft nog eens extra ruimte bij hele grote voorwerpen.

  Deze afwasautomaat heeft 11 programma's, namelijk; Voorspoelen koud, Antibacterieel, Glazen 45°C, Express 50°C, Eco 50°C, Sensor 50-60°C, Daily 50°C, Intensief 65°C, Nacht 50°C, Zelfreinigend, 1u Wash & Dry. De WIO 3O33 DEL heeft ruimte voor 14 couverts en beschikt over een afwas en droogresultaat A. De starttijd kan uitgesteld worden met een periode tussen de 1-12 uur. Verder met een Turbo - deze optie kan worden gebruikt om de duur van de hoofdprogramma's te verlagen, met behoud van dezelfde was- en droogprestaties. En ben je gesteld op je nachtrust, en wil je nachts de vaat doen? Dank zij het nachtprogramma maakt deze vaatwasser heel weinig lawaai, slechts 39 db!
  Inbouwmaat (hxbxd): 82-90x60x57 cm  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie