Whirlpool WIE 2B16 volledig geïntegreerde vaatwasser

  WhirlpoolWIE 2B16 volledig geïntegreerde vaatwasser

  399.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool WIE 2B16 volledig geïntegreerde vaatwasser

  De Whirlpool WIE 2B16 volledig integreerbare vaatwasser met energieklasse A+ heeft een breedte van 60 cm. Deze afwasautomaat heeft 6 programma's, namelijk; Voorspoelen,Koud, Eco 50°C, Normaal  55°C, Halve belading en Intensief 65°C. De WIE 2B16 heeft ruimte voor 13 couverts en beschikt over een afwas en droogresultaat A. Verder is deze vaatwasser flexibel in te delen dankzij de inklapbare rekjes in de bovenkorf en de bestekmand in de onderkorf.  Verder is de machine met een waterslangbeveiliging uitgerust.
  Als er niet veel vaatwerk is kan er een programma "halve lading" worden gebruikt. Met dit programma berekent de vaatwasser hoeveel water en tijd hij nodig heeft om de vaat goed schoon te krijgen. Zo bespaar je water, tijd en energie. En dat is goed voor het milieu en je portemonnee.

  Waterbeveiliging
  De Whirlpool vaatwassers zijn uitgerust met een beveiligingssysteem tegen waterlekkage. Als de waterslang mocht scheuren zal de buitenmantel van de slang ervoor zorgen dat er geen water kan weglopen en dat het waterventiel aan de kraan gesloten zal worden. Hierdoor kun je ze met een gerust hart je vaatwasser onbeheerd laten draaien.  Inbouwmaat (hxbxd): 82-90x60x57 cm  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie