Whirlpool WFC 3B+26 X vaatwasser

  WhirlpoolWFC 3B+26 X vaatwasser

  449.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool WFC 3B+26 X vaatwasser

  De Whirlpool WFC 3B+26 X vaatwasser met energieklasse A++ heeft een breedte van 60 cm. Deze afwasautomaat heeft 5 programma's, namelijk; Voorspoelen, Koud, Eco 50°C, Snel 30’- , Normaal 55°C. De WFC 3B+26 X heeft ruimte voor 14 couverts en beschikt over een afwas en droogresultaat A. Door je vaatwasser 's nachts te laten draaien kun je profiteren van het goedkope nachttarief. Deze vaatwasser beschikt over een startuitstel van 1-24 uur en een resttijdindicatie. Verder is deze vaatwasser flexibel in te delen dankzij de inklapbare opzetrekjes in de bovenkorf en de neerklapbare bordensteunen en bestekmand in de onderkorf. Verder met Multizone, aansluiting op warmwaterkraan mogelijk (max 60°C) voor energiebesparing.

  Antibacterieel
  Complete innerlijke rust. Het Antibacterieel programma verwijdert effectief bacterieën voor een gegarandeerd hygiënisch schone vaat.

  Optie Halve lading  
  Een lager verbruik. Deze optie bespaart middelen bij het afwassen van een kleine lading. Optimalizeer water en energie consumptie tijdens het wassen van een kleine lading op beide rekken En dat is goed voor het milieu en je portemonnee.

  In hoogte verstelbaar bovenkorf
  In hoogte verstelbaar bovenkorf. Het in hoogte verstelbaar bovenkorf van je vaatwasser geeft je extra ruimte als nodig en komt ook van pas bij grotere voorwerpen.

  Waterslot
  Deze Whirlpool vaatwasser beschikt over een beveiligingsklep, geïntegreerd in de toevoerslang waardoor de watertoevoer wordt afgesloten zodra er een lekkage optreedt.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie