Whirlpool WBC 3C26X 6th Sense® integreerbare vaatwasser
 • uitverkocht

  WhirlpoolWBC 3C26X 6th Sense® integreerbare vaatwasser

  397.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Whirlpool WBC 3C26X 6th Sense® integreerbare vaatwasser

  De Whirlpool WBC 3C26 X 6th Sense® integreerbare vaatwasser met energieklasse A++ heeft een breedte van 60 cm. Deze afwasautomaat heeft 8 programma's, namelijk; Voorspoelen, Koud, Eco 50°C, Snel 30’- , programma 6th Sense (40° - 70°C), Glazen 45°C en Intensief 65°C. De WBC 3C26X heeft ruimte voor 14 couverts en beschikt over een afwas en droogresultaat A. Door je vaatwasser 's nachts te laten draaien kun je profiteren van het goedkope nachttarief. En als je dan ook nog je vaat wast met het Nachtprogramma is je nachtrust gegarandeert door de lage geluidproductie (slechts 41 dB).Deze vaatwasser beschikt over een startuitstel van 1-24 uur en een resttijdindicatie. Verder is deze vaatwasser flexibel in te delen dankzij de inklapbare opzetrekjes in de bovenkorf en de neerklapbare bordensteunen en bestekmand in de onderkorf. Verder met Multizone, aansluiting op warmwaterkraan mogelijk (max 60°C) voor energiebesparing.

  6th Sense® afwasautomaat
  Veel mensen willen dat hun afwasautomaat minder energie en water verbruikt voor het afwassen van een gedeeltelijke lading. 6th Sense® afwasautomaten van Whirlpool gaan nog een stap verder. Deze apparaten zijn voorzien van intelligente sensoren die de mate van vervuiling bepalen, het gebruik van middelen daaraan aanpassen, en zo tot 50% tijd, water en energie besparen.

  MultiZone
  Als er niet veel vaatwerk is kan er een programma "halve lading" worden gebruikt. Met dit programma berekent de vaatwasser hoeveel water en tijd hij nodig heeft om de vaat goed schoon te krijgen. Zo bespaar je water, tijd en energie. En dat is goed voor het milieu en je portemonnee. 

  Waterbeveiliging
  Deze Whirlpool vaatwasser is uitgerust met een 'overflow protection' (om overstromingen te voorkomen),

  Inbouwmaat (hxbxd): 82-90x60x57 cm

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie