Whirlpool W9 931D IX H koel/vries combinatie, Zilver
 • uitverkocht

  WhirlpoolW9 931D IX H koel/vries combinatie

  749.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Le Creuset cadeaupakket

  Le Creuset cadeaupakket

  t.w.v. 149.- bij deze Whirlpool. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://whirlpool.responsemanager.eu/nl_nl/1002853 - registreer en claim je Le Creuset cadeaupakket. Meer info lees in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Whirlpool W9 931D IX H koel/vries combinatie

  De twee onafhankelijke No-Frost koelsystemen creëren de ideale vorstvrije omgeving voor het bewaren van voedsel, zorgen voor de ideale temperatuur en lichtvochtigheid en voorkomen dat geuren zich mengen. Plaats fruit en groente in de koelkast en Dual No Frost houdt ze tot 15 dagen vers

  Fresh pad
  Een innovatief platform geïntegreerd in de Fresh Box + zorgt voor de beste conservering van voedsel. Fresh Pad verwijdert vocht van groente en fruit en voorkomt actief de opbouw van schadelijke bacteriën om ze vers te houden. Het rasterpatroon scheidt groente en fruit van de vochtigheid die ze afgeven als ze worden bewaard, terwijl een speciaal antibacteriele toevoeging schadelijke bacteriën tot 99,9% op het oppervlak van het crispergrid vermindert.

  Technologie die snel de ideale temperatuur herstelt.
  6TH SENSE technologie detecteert constant temperatuurvariaties door externe oorzaken (bijvoorbeeld het openen van de deur) en herstelt snel de ideale temperatuur voor een optimaal voedselbehoud, zowel in de koelkast als in de vriezer. Dit voorkomt vriesbrand op het voedsel dat in de vriezer bewaard wordt.

  Zuivel bewaren.
  Deze Whirlpool koelkast heeft een ruim vak speciaal voor zuivel om het vermengen van geur en smaak tegen te gaan.

  Sneller koelen.
  De temperatuur in jouw koelkast gaat onmiddelijk omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.

  Groente en fruit blijven tot 15 dagen vers
  Een lade met een schuifregelaar voor regling van de luchtvochtigheid die u in staat stelt om groente en fruit tot 15 dagen vers te houden.

  Perfecte uitvoer.
  Deze Whirlpool koel/vriescombinatie heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en temperatuurregeling.

  Easy-access lade. Om jouw meest gebruikte producten meteen te vinden.
  Een speciale lade die naar buiten schuift om de meest gebruikte producten die in de vriezer zijn opgeslagen beter te kunnen zien en gemakkelijk te kunnen bereiken.

  Ontdooien is verleden tijd.
  De NoFrost technologie vermindert de luchtvochtigheid binnen de vriezer waardoor aanvriezing geen kans krijgt.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie