Whirlpool W5 721E W koelvriescombinatie, Wit
 • uitverkocht

  Whirlpool W5 721E W koelvriescombinatie

  Whirlpool  W5 721E W koelvriescombinatie met 6th Sense Fresh Control Technologie. Deze zuinige grote koelvriescombinatie heeft een energieklasse A++, een koelruimte van 197 liter en een vriesruimte van 111 liter. Verder word het koelkast gedeelte automatisch ontdooit, terwijl het diepvriesgedeelte is  voorzien van Whirlpools Less Frost systeem. Doordat de koude lucht in de koel- en vriesruimte zijn gescheiden, is er voldoende vocht aanwezig om het voedsel optimaal te bewaren. De  W5 721E W heeft onder andere een 4 sterrenaanduiding in het vriesgedeelte en een ruime en flexibele indeling. Een energiezuinige LED binnenverlichting vergemakkelijkt het vinden van je voedsel. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over een invriesvermogen van 5 kg per 24 uur en een bewaartijd bij stroomuitval van 24 uur. 

  6th Sense® Fresh Control Technologie die snel de ideale temperatuur herstelt. 6TH SENSE technologie detecteert constant temperatuurvariaties door externe oorzaken (bijvoorbeeld het openen van de deur) en herstelt snel de ideale temperatuur voor een optimaal voedselbehoud, zowel in de koelkast als in de vriezer. Dit voorkomt vriesbrand op het voedsel dat in de vriezer bewaard wordt.

  SnelkoelfunctieSneller koelen. De temperatuur in je koelkast gaat onmiddelijk omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.

  LessFrost

  Vergeet aanvriezing. De innovatieve LessFrost technologie heeft een unieke verdamper rond het vriescompartiment in plaats van tussen de laden met als resultaat een drastische vermindering van aanvriezing.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Whirlpool in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Whirlpool. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie