Kastmodel vriezers
Whirlpool UW6F2CWB vrieskast
 • Uitverkocht

  WhirlpoolUW6F2CWB vrieskast

  469.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Whirlpool UW6F2CWB vrieskast

  Whirlpool UW6F2CWB vrieskast. Zoek je een vriezer met veel vriesruimte? Dan is de Whirlpool UW6F2CWB een goede optie. De Whirlpool UW6F2CWB heeft zes legplateaus en een totale nettocapaciteit van 222 liter. Meer dan genoeg voor al je pizza's, ijsjes en ingevroren maaltijden. De vriezer is niet alleen goed voor jou maar ook voor het milieu. Met energielabel A++ bespaar je iedere dag weer geld en energie. De vriezer met A++ label verbruikt wel 45% minder energie dan een gewoon A label. De vriezer van Whirlpool heeft een ingebouwde display waar je de temperatuur op af kunt lezen en bedienen.

  Het bedienen doe je door middel van touch. De Whirlpool UW6F2CWB is een vrijstaande vriezer die je eenvoudig kunt plaatsen. Let wel op de hoogte, de vriezer is namelijk 167 centimeter lang. In tegen stelling tot andere koelkasten en vriezers, hoef je de Whirlpool UW6F2CWB niet te ontdooien. Dit komt door de NoFrost technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijsvorming ontstaat op de wanden van de vriezer en dat diepvriesproducten niet aan elkaar vast kleven. Een groot voordeel van de Whirlpool UW6F2CWB is dat de lades transparant zijn. Zo kun je precies zien wat je waar hebt neergelegd.

  De Whirlpool UW6F2CWB vriezer is met de vele ruimte en NoFrost technologie, handig in gebruik. Dankzij de zuinigheid van het apparaat, kun je hem dag en nacht met een gerust hart aanzetten. Je denkt aan het milieu én je bespaart een hoop geld. Krijg je onverwachts visite? Geen probleem. Met de grote Whirlpool UW6F2CWB vriezer, heb jij altijd wel wat lekkers in huis.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie