overzicht
Whirlpool UW6 F2Y WBI F vrieskast

  WhirlpoolUW6 F2Y WBI F vrieskast

  485.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool UW6 F2Y WBI F vrieskast

  De Whirlpool UW6 F2Y WBI F vrieskast heeft een netto-inhoud van 222 liter, met 6 laden waarvan 2 in XXL vriesvakken. Deze vriezer is erg zuinig en heeft daarom het energielabel A++. Bovendien heeft hij een geluidsniveau van slechts 41dB en is voorzien van 6th Sense technologie.  De 6th Sense® diepvriezers bewaren voedsel optimaal door het 30% sneller in te vriezen. Het invriesvermogen is 26 kg per 24 uur en de bewaartijd bij stroomuitval is 24 uur. De temperaturen stel je gemakkelijk in op Touch Internal Display. Verder is deze vriezer voorzien van supervriezen (je kunt de temperatuur tijdelijk extra verlagen, om beter invriezen) en NoFrost. Deze kast draait binnen zijn corpus, wat betekent dat je hem prima tegen de muur kunt plaatsen en gewoon je laden kunt openen. Verder voorzien van FreezeControl dit reduceert vriesbrand tot 50%.

  NoFrost
  Het NoFrost systeem van Whirlpool zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat, ontdooien behoort tot het verleden. Diepgevroren voedselpakketten kleven niet langer aan elkaar, etiketten blijven altijd leesbaar en de etenswaren blijven gedurende langere periodes houdbaar. En omdat er geen ijsvorming ontstaat, kun je altijd elke centimeter ruimte gebruiken.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie