Whirlpool TDLR 70220 wasmachine bovenlader
 • uitverkocht

  WhirlpoolTDLR 70220 wasmachine bovenlader

  499.-449.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Merkdeal

  Merkdeal

  profiteer tijdelijk van extra hoge kortingen tot wel 25% op topmerken. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.

  Whirlpool TDLR 70220 wasmachine bovenlader

  Whirlpool TDLR 70220 wasmachine bovenlader met energieklasse A+++, 1200 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 7 kg. Deze machine is uitgevoerd met 6th Sense technologie - deze techologie garandeert een perfect wasresultaat met een besparing tot 30% in tijd, water en energie. Na het selecteren van het wasprogramma en de 6th SENSE functie bepaalt de wasmachine de tijd, water en energie. Sensoren controleren voortdurend de wascyclus en zorgen voor optimale wasprestaties voor al je wasgoed. Je hebt in totaal de beschikking over 14 programma's waaronder onder andere de volgende speciale: Jeans, AquaEco en Fijne was. De TDLR 70220 heeft onder andere een startuitstel functie (tot 23 uur) en een resttijdindicatie die weergegeven wordt op het LED-display. Tevens beschikt de wasmachine overeen waterbeveiliging en een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes de instellingen niet kunnen veranderen. 

  Jeans
  Normaal vervuilde katoenen spijkerbroeken en kleding van spijkerstof zoals broeken en jacks.

  Aqua Eco
  Licht vervuild wasgoed van synthetische vezels, of synthetische stoffen gemengd met katoenen kledingstukken. Energiezuinig programma met een zeer laag waterverbruik. Gebruik vloeibaar wasmiddel en de laagst aanbevolen hoeveelheid voor ongeveer 3 kg wasgoed

  Fijne was
  Gordijnen, jurken, rokken, overhemden en blouses van tere weefsels.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie