Whirlpool SW6A2QW koeler, Wit
 • Uitverkocht

  WhirlpoolSW6A2QW koeler

  449.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Whirlpool SW6A2QW koeler

  De Whirlpool SW6 A2Q W koeler is voorzien van energieklasse A++ met een netto inhoud van 321 liter. De 6th Sense® Fresh Control zorgt dat je voedsel lang vers blijft. Bovendien zorgt het antibacteriële filter altijd voor een zuivere lucht. Dit filter, ontwikkeld met Microban, de wereldleider in antibacteriële oplossingen, voorkomt de verspreiding van bacteriën en helpt bij het verwijderen van onaangename geurtjes uit je koelkast. Een zuinige en stille koeler voorzien van 6 draagplateaus in veiligheidsglas waarvan 5 verstelbaar en 1 boven de groentelade. Met ruime groente/fruitlade, en in de deur met flessenrekken en boter/eieren vak. En met de LED binnenverlichting vind je alles terug en met de snelkoelfunctie hoef je niet bang te zijn dat verse producten, je reeds gekoelde producten nadelig zullen beïnvloeden. Deze Whirlpool koelkast heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en temperatuurregeling. De draairichting van de deur is verwisselbaar.

  6th Sense® Fresh Control
  De 6th Sense® Fresh Control koelkasten van Whirlpool zorgen ervoor dat je voedsel tot 4 keer langer* net zo vers blijft als op de dag dat je het kocht. De 6th Sense® Fresh Control technologie controleert niet alleen of er temperatuurveranderingen optreden, maar handhaaft ook de ideale vochtigheid om het natuurlijke vocht in je voedsel te behouden. Hierdoor bederft voedsel veel minder snel (* In vergelijking met de Whirlpool Total NoFrost koelkast. Versheid werd gemeten als gemiddelde).

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaGeluidsniveau (dB)Garantie