Whirlpool ST U 92X EU warmtepompdroger (vrijstaand)

  WhirlpoolST U 92X EU warmtepompdroger (vrijstaand)

  699.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool ST U 92X EU warmtepompdroger (vrijstaand)

  De vrijstaande Whirlpool ST U 92X EU warmtepompdroger beschikt over een uitmuntende trommelcapaciteit van 9 kg, dus u heeft altijd volop ruimte. De exclusieve 6th SENSE technologie bewaakt constant de vochtigheidsgraad in de trommel, beschermt uw kleding en geeft ideale droogresultaten. Voorzien van glazen deurontwerp. De warmtepomptechnologie verwarmt de lucht in de droger effectief opnieuw, voor een aanzienlijk lager energieverbruik. De 3Dry Air Care technologie met 3Dluchtstroomsysteem en SoftMove, waarbij meerdere stoomstraaltjes en luchtkussentjes uw wasgoed zowel drogen als beschermen, garandeert een delicate droogwerking van deze warmtepompdroger.

  6th Sense 3Dry Technologie
  De unieke 6TH SENSE 3Dry technologie zorgt voor een slimme controle van het droogproces. 3Dry technologie zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte in de droogtrommel door verschillende stromen van warme lucht. Voor gelijkmatig gedroogde resultaten, ook bij grotere items.

  6th Sense Technologie
  6TH SENSE detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma. Uw wasgoed is perfect droog en tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.

  FreshCare+
  Uw kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over uw kleding weg, dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole.

  9kg capaciteit
  Alle ruimte die je nodig hebt. Met 9 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

  Zeer stil
  Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

  Energieklasse A++
  Verbeterde energie-efficiëntie. Met een energieklasse A++ geeft deze Whirlpool droger je ideale resultaten met beperkt energiegebruik.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie