Whirlpool ST U 82 EU warmtepompdroger
 • uitverkocht

  Whirlpool ST U 82 EU warmtepompdroger

  De Whirlpool vrijstaande warmtepompdroger ST U 82 EU beschikt over een royale trommelcapaciteit van 8 kg met glazen deurontwerp. Warmtepomptechnologie verwarmt de lucht in de droger effectief opnieuw, voor een aanzienlijk lager energieverbruik. 3Dry Air Care technologie met 3Dluchtstroomsysteem en SoftMove, garandeert een delicate droogwerking, met meerdere stoomstraaltjes en luchtkussentjes die uw wasgoed zowel drogen als beschermen.

  6th Sense 3Dry Technologie
  De unieke 6TH SENSE 3Dry technologie zorgt voor een slimme controle van het droogproces. 3Dry technologie zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte in de droogtrommel door verschillende stromen van warme lucht. Voor gelijkmatig gedroogde resultaten, ook bij grotere items.

  FreshCare+
  Uw kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over uw kleding weg, dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole.

  Easy Cleaning
  Het makkelijk verwijderen en schoonmaken van het filter in slechts drie simpele stappen.

  8kg capaciteit
  Alle ruimte die je nodig hebt. Met 8 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

  Zeer stil
  Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

  Energieklasse A++
  Verbeterde energie-efficiëntie. Met een energieklasse A++ geeft deze Whirlpool droger je ideale resultaten met beperkt energiegebruik.

  Doorkijkdesign
  Dit unieke Whirlpool doorkijkdesign maakt van deze droger een eye-catcher bij je thuis.

  Woolmark Blue
  The schoonheid en kwaliteit van wol blijft altijd bewaard.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie