Whirlpool SMP778C/NE/IXL inbouw inductiekookplaat, -
 • betaal later

  WhirlpoolSMP778C/NE/IXL inbouw inductiekookplaat

  1299.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool SMP778C/NE/IXL inbouw inductiekookplaat

  Met deze Whirlpool 77 cm SMP 778 C/NE/IXL brede inbouw inductiekookplaat heb je tot  8 kookzones tot je beschikking.  Je kunt namelijk op de 4 kookzones dankzij de Flexiful functie overal neerzetten. Dankzij automatische detectie wordt de kookzone aangepast aan de positie en grootte van de pan. Je hebt op deze kookzones ook nog een Smelt functie en Turbofunctie tot je beschikking. En met de SmartSense 6th Sense kookfunctie wordt koken helemaal een eitje. Intuïtieve bediening door middel van tiptoetsbediening voor extra gemak. Met Eco booster functie op alle elektronisch geregelde kookzones. Uitgevoerd in keramisch glas Verder met timer voor kooktijdinstelling voor een zone naar keuze (1-99 min.), kinderbeveiliging (vergrendeling bedieningspaneel, panherkenning en 2-voudige restwarmte-aanduiding.

  touchControl 
  Eenvoudige bediening met aparte +/- sensortoetsen. Hierdoor worden de kookzones met enkel een lichte aanraking bediend en geactiveerd. 

  CHEFCONTROL
  Verdeelt de kookplaat in drie of vier kookzones en activeert ze tegelijkertijd op een vooraf ingesteld vermogensniveau. Pannen kunnen van het ene gebied naar het andere worden verplaatst zonder interactie met de gebruikersinterface, zodat gerechten kunnen blijven koken op verschillende temperaturen voor extra flexibiliteit.

  SMELTEN
  Perfect koken op lage temperatuur. Met de smeltfunctie kun je koken op een zeer lage temperatuur, ideaal voor het smelten van chocolade, boter of bij het bereiden van lichte, delicate sauzen.

  Panherkenning
   
  Automatische aanpassing van de kookzone aan de pan

  Aansluiten 
  Om dit product correct aan te sluiten moet je beschikken over een 2- of 3-fase aansluiting. Dat is dus niet de standaard aansluiting van 220 volt. Dit artikel wordt zonder stekker geleverd. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt.

  Specificaties
  - Keramisch glas
  - Energiesoort: inductie 
  - Kookzones: 4
  - Panherkenning (automatische aanpassing van de kookzone aan de pan)
  - Tip-toets bediening voorzijde
  - Afmeting  kookzones: 8x  18,5x12,8
  - Vermogen kookzone 8 x: 1800watt
  - Overkookbeveiliging
  - Aansluitwaarde 7400 watt
  - Kinderbeveiliging 
  - Restwarmte-aanduiding
  - Aan/uit indicator
  - Timer voor kookinstelling voor zone naar keuze (1-99 minuten)
  - Kleur: zwart

  Afmetingen
  Inbouwmaten (hxbxd): 6x75-77,3x48-49,2 cm
  - Afmeting (hxbxd) 5.7x77x51 cm
  - Gewicht: 15,1 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Whirlpool