Whirlpool magnetron MWF 426 BL, Zwart
 • uitverkocht

  Whirlpoolmagnetron MWF 426 BL

  174.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Whirlpool magnetron MWF 426 BL

  Deze Whirlpool vrijstaande magnetron MWF 426 BL beschikt over onderscheidende esthetische elementen, zoals gebruiksvriendelijke interfaces, intuïtieve ergonomische bediening en andere aantrekkelijke producteigenschappen. Zoals Grillfunctie en Crisp functie, voor heerlijk krokante quiches, pizza's en pasteitjes.

  Dual crisp
  Geniet van een onverslaanbare knapperigheid van buiten en een heerlijke zachtheid van binnen met Dual Crisp. Deze exclusieve technologie van Whirlpool zorgt er door middel van twee microgolfemissiepunten door dat voedsel volledig omsloten wordt, en gelijkmatig vanaf de bodem wordt gekookt.

  Snel grillen, nog sneller reinigen.
  De krachtige grill functie van uw magnetrons biedt dezelfde heerlijke resultaten als een traditionele oven. De kantelmodus van de grill zorgt voor eenvoudige reiniging.

  Altijd vers brood.
  Dankzij de BreadDefrost functie kan je in een handomdraai genieten van ontdooid brood dat zo krokant en heerlijk is alsof het net vers is gebakken, met één druk op de knop.

  Buitengewoon snel opwarmen.
  De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat je snel vloeibare gerechten op kunt warmen.

  Perfecte bereiding.
  De revolutionaire 3D technologie zorgt voor de verdeling van microgolven in de magnetron. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.

  Auto clean
  Om de magnetron intern schoon te maken hoeft de je alleen een kom water in de magnetron te plaatsen en de Auto Clean functie te selecteren. De natuurlijke kracht van stoom maakt de voedselresten binnen een paar minuten los waardoor ze makkelijk weggeveegd kunnen worden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie