overzicht
Whirlpool HDLX 80312 warmtepompdroger
 • -18%

  WhirlpoolHDLX 80312 warmtepompdroger

  529.-429.-je bespaart 100.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool HDLX 80312 warmtepompdroger

  De Whirlpool HDLX 80312 warmtepompdroger met energieklasse A+ is geschikt voor 8 kg belading en is uitgerust met een koolborstelvrije motor met 10 garantie op de motor. De HDLX 80410 heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie en een digitaal display. Je hebt met deze droger de beschikking over 10 programma's waaronder o.a Extra droog, Gemixt, Kastdroog, Katoen, Strijkdroog en Synthetisch,. De ruime vulopening van 38 cm is erg gemakkelijk voor grote stukken wasgoed. Een anti-kreukfase behoort tot de uitrusting.

  Startuitstel 
  Hoe energiezuinig een wasdroger ook is, het kan altijd voordeliger. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de functie startuitstel. Je kunt de timer zo instellen dat de droger automatisch start op een door jou gekozen moment. En als je gebruik maakt van nachttarief kan dat aardig in je portemonnee schelen. 

  SOFTMOVE
  Innovatieve droogtechnologie. De SoftMove-technologie zorgt met, speciaal op het soort wasgoed afgestemde trommelbewegingen, voor een betere distributie van kleding en een perfect droogresultaat.

  6TH SENSE TECHNOLOGIE
  6TH SENSE detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma. Uw wasgoed is perfect droog en tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  toegevoegd aan winkelmand