Whirlpool HDLX 70412 warmtepompdroger
 • uitverkocht

  WhirlpoolHDLX 70412 warmtepompdroger

  499.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Whirlpool HDLX 70412 warmtepompdroger

  De Whirlpool HDLX70412 warmtepompdroger met energieklasse A++ is geschikt voor 8 kg belading . De HDLX70412 heeft onder andere een startuitstel functie (tot 12 uur), resttijdindicatie en een digitaal display. Je hebt met deze droger de beschikking over 14 programma's waaronder o.a. een verluchtingprogramma 30 minuten (voor het luchten, verfrissen en losmaken van wasgoed, zonder verwarming. synthetisch programma en Soft Move technologie. De ruime vulopening van 38 cm is erg gemakkelijk voor grote stukken wasgoed. Een Diagonal Airflow system en een anti-kreukfase behoren tot de uitrusting. De draairichting van de deur kan aangepast worden aan je eigen voorkeur. De draairichting van de deur kan aangepast worden aan je eigen voorkeur. Ook kan deze warmtepompdroger worden aangesloten op de afvoer, een afvoerset wordt meegeleverd. 

  Startuitstel 
  Hoe energiezuinig een wasdroger ook is, het kan altijd voordeliger. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de functie startuitstel. Je kunt de timer zo instellen dat de droger automatisch start op een door jou gekozen moment. En als je gebruik maakt van nachttarief kan dat aardig in je portemonnee schelen. 

  Soft Move
  De intelligente trommel is extra voorzichtig met je wasgoed en past voor elk programma automatisch de snelheid en beweging aan, om zo extra zorg de dragen voor uw gekleurde en fijne was zodat ze langer als nieuw blijven.

  Diagonal Airflow system

  De Whirlpool HDLX70412 heeft een stilstaande achterwand en hierdoor wordt de unieke diagonale airflow gecreëerd. De luchtstroom in deze wamtepompdroger wordt van boven naar beneden diagonaal door het wasgoed geblazen, hierdoor wordt het wasgoed gelijkmatig en snel gedroogd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.