Whirlpool FWDG96148WS EU wasdroogcombinatie
 • uitverkocht

  WhirlpoolFWDG96148WS EU wasdroogcombinatie

  599.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Whirlpool FWDG96148WS EU wasdroogcombinatie

  Whirlpool FWDG96148WS EU wasdroogcombinatie met energieklasse A, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van maar liefst 9 kg (laadvermogen drogen 6 kg). Deze wasdroogcombinatie met 6th Sense technologie is bijzonder geschikt wanneer je een beperkte ruimte tot je beschikking hebt en niet altijd de was buiten kunt drogen. Het digitale display en de draaiknop zijn met symbolen uitgevoerd, zodat je de machine erg gemakkelijk kunt bedienen. 

  Verder heb je de beschikking over 14 verschillende was droogprogramma's. Enkele speciale programma's zijn o.a Gemengde was, Wol, Snel 30‘, Wassen en drogen 45‘, Wassen en drogen 90‘, Sport en Katoen Eco 60 °C. Ook is deze machine voorzien van FreshCare+ - dit systeem houdt je kleding langer fris, ook na afloop van het wasprogramma. Freshcare+ voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Als je geen tijd heeft om je kleding uit de trommel te halen of als je een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. De FreshCare+ cyclus houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in uw kleding. FreshCare+ kan geselecteerd worden zowel vóór als tijdens het wasprogramma en kan op ieder moment gestopt worden. En het Colour15°C wasprogramma helpt je gekleurde was langer mooi te houden door effectieve reiniging bij de laagste temparatuur. De FWDG96148WS EU heeft een robuuste koolborstelloze motor en is daardoor een stuk stiller, zuiniger en duurzamer. Je krijg op deze motor dan ook 10 jaar garantie. Ook is deze wasdroogcombinatie met 56 dB bij wassen, en 82 dB bij het drogen aan geluid aangenaam acceptabel, zodat je gemakkelijk als je slaapt kunt wassen en drogen tegen laag tarief. De wasdroogcombinatie beschikt verder over een startuitstel functie en een resttijdindicatie.

  6th Sense technologie
  Deze unieke technologie garandeert perfecte wasresultaten met een besparing tot 30% in tijd, water en energie. Na het selecteren van het wasprogramma en de 6TH SENSE® functie bepaalt de wasdroogcombinatie de tijd, water en energie. Sensoren controleren voortdurend de wascyclus en zorgen voor optimale wasprestaties voor al je wasgoed. Na het wassen behandelt de WWDC96 je delicate wasgoed met de grootste zorg. Je was wordt sneller en efficiënter gedroogd en blijft veel langer mooi. Tijdens het drogen meten sensoren continu de vochtigheidsgraad in de trommel en passen automatisch de droogtijd en de temperatuur aan. Voor een perfect droogresultaat met een optimaal verbruik van energie en tijd.  - Energieverbruik per jaar alleen wassen, 234,0 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energieverbuik per jaar (wassen en drogen) 1224 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energie-efficiëntieklasse A
  - Energieverbruik (alleen wassen en centrifugeren) (kWh) 1,17 kWh
  - Energieverbuik (wassen en drogen volle belading) (kWh) 6,12 kWh
  - Wasprestatieklasse A
  - Waterverbruik per jaar (wassen) 12.400 (200 maximale beladingen)
  - Waterverbuik per jaar (wassen en drogen) 21.000 (200 maximale beladingen)
  - Geluidsniveau centrifugeren 82 dB
  - Geluidsniveau wassen 56 dB
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StoomwassenStartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie