Whirlpool FWDD1071681WS EU wasdroogcombinatie
 • Uitverkocht

  WhirlpoolFWDD1071681WS EU wasdroogcombinatie

  749.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Whirlpool FWDD1071681WS EU wasdroogcombinatie

  Whirlpool FWDD1071681WS EU wasdroogcombinatie met energieklasse A, 1600 toeren (instelbaar) en een maximale belading van maar liefst 10 kg (laadvermogen drogen 7 kg). Deze wasdroogcombinatie met 6th Sense technologie is bijzonder geschikt wanneer je een beperkte ruimte tot je beschikking hebt en niet altijd de was buiten kunt drogen. Het digitale display en de draaiknop zijn met symbolen uitgevoerd, zodat je de machine erg gemakkelijk kunt bedienen.

  Verder heb je de beschikking over verschillende was en  droogprogramma's. Enkele speciale programma's zijn o.a.: een sportprogramma, Donsdeken en Snel 30. En een speciale functie Stoom voor het opfrissen van kleding, neutraliseren van onaangename geuren en het tot rust laten komen van weefsels door stoom in de trommel te laten komen. De kleding zal aan het einde van de cyclus vochtig zijn. Dit is een handige functie als kleding niet vuil is, maar even gedragen is en alleen maar opgefrist hoeft te worden.

  De FWDD1071681WS EU heeft een koolborstelloze motor en is daardoor een stuk stiller, zuiniger en duurzamer. Op deze motor krijg je 10 jaar fabrieksgarantie. Ook is deze wasdroogcombinatie met 54dB bij wassen, en 82 dB bij het drogen aan geluid aangenaam acceptabel, zodat je gemakkelijk als je slaapt kunt wassen en drogen tegen laag tarief. De wasdroogcombinatie beschikt verder over een startuitstel functie, en een eindsignaal.

  6th Sense technologie
  Deze unieke technologie garandeert perfecte wasresultaten met een besparing tot 30% in tijd, water en energie. Na het selecteren van het wasprogramma en de 6TH SENSE® functie bepaalt de wasdroogcombinatie de tijd, water en energie. Sensoren controleren voortdurend de wascyclus en zorgen voor optimale wasprestaties voor al je wasgoed. Na het wassen behandelt de WWDC96 je delicate wasgoed met de grootste zorg. Je was wordt sneller en efficiënter gedroogd en blijft veel langer mooi. Tijdens het drogen meten sensoren continu de vochtigheidsgraad in de trommel en passen automatisch de droogtijd en de temperatuur aan. Voor een perfect droogresultaat met een optimaal verbruik van energie en tijd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StoomwassenStartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie