Whirlpool FWD91496WSE EU wasmachine
 • topdeal

  WhirlpoolFWD91496WSE EU wasmachine

  499.-479.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  topdeal

  topdeal

  profiteer t/m 15 juli van deze extra scherp geprijsde topdeal.

  Whirlpool FWD91496WSE EU wasmachine

  Whirlpool FWG94496WSE NL wasmachine met energieklasse A+++ (-30%) heeft een energieverbruik op jaarbasis van 152 kWh, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 9 kg. De FWG94496WSE is uitgerust met een koolborstelloze met 10 jaar garantie op de motor. Verder met een elektronisch besturingssysteem, een pompfilterindicator, een startuitstelfunctie en resttijdindicatie op het LED-display. Je hebt de beschikking over diverse programma's waaronder een snelwasprogramma 30 minuten, wol, gemengde was, Jeans, Sport en Beddegoed en functies als 6th Sense technologie, Fresh Care+, Clean + en Colour 15. 

  Fresh Care+Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt je kleding langer fris, ook na afloop van het wasprogramma. Freshcare+ voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Als je geen tijd heeft om uw kleding uit de trommel te halen of als je een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. De FreshCare+ cyclus houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in je kleding. FreshCare+ kan geselecteerd worden zowel vóór als tijdens het wasprogramma en kan op ieder moment gestopt worden.
  Kleuren 15º
  Draagt bij tot de bescherming van de kleuren van je wasgoed, door ze te wassen met koud water (15° C). Bespaart energie voor het verwarmen van water terwijl tevens een goed wasresultaat gewaarborgd is. Geschikt voor licht vervuild gekleurd wasgoed zonder vlekken. Controleer of je wasmiddel bij koude wastemperaturen (15 of 20°C) kan worden gebruikt
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie