Whirlpool FTNL CM11 8XB condensdroger
 • betaal later
  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  Whirlpool FTNL CM11 8XB condensdroger

  De Whirlpool  FTNL CM11 8XB condensdroger met energieklasse B is geschikt voor 8 kg belading en heeft onder andere een startuitstel functie en een digitaal display. Je hebt met deze droger de beschikking over 15 programma’s te weten: Katoen, Gemengde was, Bedlinnen, Overhemden, Sport, Dekbedden, Jeans, Makkelijk strijken, Synthetisch, Fijne Was, Wol, Zijde, Kleuren, Snel 30 en Opfrissen. Ook heb je de beschikking over een verluchtingprogramma 30 minuten voor het luchten, verfrissen en losmaken van wasgoed, zonder verwarming. De ruime vulopening is erg gemakkelijk voor grote stukken wasgoed. En aan veiligheid tegen kleine vingertjes is ook gedacht met het kinderslot

  Trommelinhoud 8 kg
  Ook met een trommelinhoud van 8 kg garandeert deze Whirlpool droogautomaat FTNL CM11 8XB een perfect droogresultaat. Bovendien ben je minder droogbeurten nodig om je kleding te drogen, wat uiteraard een besparing in energie en tijd oplevert.

  Startuitstel 
  Hoe energiezuinig een wasdroger ook is, het kan altijd voordeliger. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de functie startuitstel. Je kunt de timer zo instellen dat de droger automatisch start op een door jou gekozen moment. En als je gebruik maakt van nachttarief kan dat aardig in je portemonnee schelen. 

  Fresh care+Als je het wasgoed in de trommel laat zitten aan het einde van de cyclus, kunnen er bacteriën worden gevormd. Met deze optie ga je de bacterievorming tegen door de temperatuur en het draaien van de trommel te regelen. Deze behandeling duurt maximaal 6 uur na afloop van het ingestelde programma. Als deze optie tijdens een vorige droogcyclus werd geselecteerd, blijft deze in het geheugen. Als deze optie samen met een uitgestelde start wordt gebruikt, wordt de antikreukbehandeling (toe door de trommel met regelmatige tussenpozen te laten draaien) ook aan de uitgestelde startfase toegevoegd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie