Whirlpool FT M11 72 EU warmtepompdroger
 • uitverkocht

  Whirlpool FT M11 72 EU warmtepompdroger

  De Whirlpool vrijstaande warmtepompdroger FT M11 72 EU beschikt over een royale trommelcapaciteit van 7 kg. Innovatieve technologie zorgt voor een extra stille werking. Warmtepomptechnologie verwarmt de lucht in de droger effectief opnieuw, voor een aanzienlijk lager energieverbruik.

  FreshCare+
  Uw kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over uw kleding weg, dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole. [i] De FreshCare+ behandeling remt de verpreiding van de belangrijkste slechte geurbronnen (in de droger) tot 6 uur na het einde van het drogen. Niet compatibel met programma's die zijn ontworpen voor delicate kledingstukken.

  Easy Cleaning
  Het makkelijk verwijderen en schoonmaken van het filter in slechts drie simpele stappen.

  Woolmark Blue

  The schoonheid en kwaliteit van wol blijft altijd bewaard.

  7kg capaciteit
  Alle ruimte die je nodig hebt. Met 7 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

  Zeer stil
  Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

  Energieklasse A++
  Verbeterde energie-efficiëntie. Met een energieklasse A++ geeft deze Whirlpool droger je ideale resultaten met beperkt energiegebruik.

  Trommelafwerking
  Het gewelfde patroon en de wasmeenemers zijn ontworpen voor een optimaal droogresultaat en de beste zorg voor al je kleding.

  SenseInverter Motor
  De SenseInverter motor is een zeer energiezuinige motor die met variabele snelheid werkt. Hierdoor is de motor in staat tot meer geavanceerde prestaties en is speciale zorg voor kledingstukken mogelijk.

  XXL programma
  Extra veel ruimte. In de grote trommel heeft uw wasgoed alle ruimte die het nodig heeft. Met dit programma worden zelfs grote ladingen perfect gedroogd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie