Whirlpool FT CM10 8B EU condensdroger
 • uitverkocht

  Whirlpool FT CM10 8B EU condensdroger

  De Whirlpool  FT CM10 8B EU condensdroger met energieklasse B is geschikt voor 8 kg belading en heeft onder andere een startuitstel functie (1-3-6-9 uur) en een digitaal display. Je hebt met deze droger de beschikking over 14 programma's waaronder o.a. Katoen, Synthetisch, Delicaat, Luchten, Jeans en Zijde. Ook heb je de beschikking over een verluchtingprogramma 30 minuten voor het luchten, verfrissen en losmaken van wasgoed, zonder verwarming. De ruime vulopening is erg gemakkelijk voor grote stukken wasgoed. Het bedieningspaneel is voorzien van symbolen voor gemakkelijk programmameren. En aan veiligheid tegen kleine vingertjes is ook gedacht met het kinderslot

  Trommelinhoud 8 kg
  Ook met een trommelinhoud van 8 kg garandeert deze Whirlpool droogautomaat FT CM10 8B EU een perfect droogresultaat. Bovendien ben je minder droogbeurten nodig om je kleding te drogen, wat uiteraard een besparing in energie en tijd oplevert.

  Startuitstel 
  Hoe energiezuinig een wasdroger ook is, het kan altijd voordeliger. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de functie startuitstel. Je kunt de timer zo instellen dat de droger automatisch start op een door jou gekozen moment. En als je gebruik maakt van nachttarief kan dat aardig in je portemonnee schelen. 

  Fresh care+
  Als je het wasgoed in de trommel laat zitten aan het einde van de cyclus, kunnen er bacteriën worden gevormd. Met deze optie ga je de bacterievorming tegen door de temperatuur en het draaien van de trommel te regelen. Deze behandeling duurt maximaal 6 uur na afloop van het ingestelde programma. Als deze optie tijdens een vorige droogcyclus werd geselecteerd, blijft deze in het geheugen. Als deze optie samen met een uitgestelde start wordt gebruikt, wordt de antikreukbehandeling (toe door de trommel met regelmatige tussenpozen te laten draaien) ook aan de uitgestelde startfase toegevoegd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie