Whirlpool FSCR80428 wasmachine
 • uitverkocht

  Whirlpool FSCR80428 wasmachine

  Whirlpool FSCR 80428 wasmachine met energieklasse A+++ (-40%), energieverbruik op jaarbasis 118 kWh, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 8 kg. De FSCR80428 is uitgerust met Zen-motor technologie: een direct drive motor met levenslange garantie. De FSCR80428 heeft onder andere een elektronisch besturingssysteem, een pompfilterindicator en resttijdindicatie op het LED-display. Je hebt de beschikking over diverse programma's waaronder een snelwasprogramma 30 minuten, wol, gemengde was en synthetische was. Tevens beschikt de wasmachine o.a. over een wasmiddeldoseeradvies, SoftMove, BioStain 15º, Kleuren 15º, FreshCare, SoftMove, een kunstof kuip en een RVS trommel. Uiteraard is er ook aan veiligheid gedacht met de Aquastop en de kinderbeveiliging.

  Zen Direct drive motortechnologie met levenslange garantie op de motor
  Whirlpool Zen motortechnologie houdt in dat deze machine beschikt over een direct drive motor die direct op de trommel is bevestigd waardoor de machines minder trillen. De behuizing van de machine is uit één stuk gemaakt en hierdoor produceert de machine minder geluid. Door deze technieken zijn de Whirlpoolwasmachines met ZEN-technologie absoluut de stilste op de markt. Rust krijg je bovendien niet alleen in stilte, maar ook op het gebied van garantie. Op de ZEN-motor geeft Whirlpool je levenslange garantie.

  Gemengde was
  Licht tot normaal vervuild stevig wasgoed van katoen, linnen, synthetische vezels en gemengde weefsels. Effectief programma van één uur. Alleen soortgelijke kleuren samen in één wasbeurt wassen. Maximale belading 4 kg. Temperatuurbereik koud - 60ºC.

  Wasmiddeldoseeradvies
  Nooit meer teveel of te weinig wasmiddel gebruiken? Het kan dankzij het wasmiddeldoseeradvies. De machine detecteert de hoeveelheid was in de machine en vertelt je hoeveel wasmiddel er toegevoegd moet worden.

  BioStain 15º
  Help bij het verwijderen van alle soorten vlekken op 15º o.a. bloed, gras, modder, koffie met uitzondering van vet/olie. Het programma begint met een fase van wassen met koud water. Het programma wordt met ongeveer 10 minuten verlengd. Voorbehandeling aanbevolen voor hardnekkige vlekken. Niet te kiezen voor Katoen 95ºC

  Softmove
  Met SoftMove heeft de wasmachine aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma. Wasgoed is uitzonderlijk schoon en je kleding is langer als nieuw dankzij deze innovatieve technologie. 

  Kleuren 15º
  Draagt bij tot de bescherming van de kleuren van je wasgoed, door ze te wassen met koud water (15° C). Bespaart energie voor het verwarmen van water terwijl tevens een goed wasresultaat gewaarborgd is. Geschikt voor licht vervuild gekleurd wasgoed zonder vlekken. Controleer of je wasmiddel bij koude wastemperaturen (15 of 20°C) kan worden gebruikt.

  FreshCare 
  FreshCare draait je kleding na het wasprogramma zachtjes rond. Je kleding blijft hierdoor langer fris.

  SoftMove 
  Dankzij slimme wasprogramma's en de SoftMove-technologie zorgen Whirlpool Zen-wasmachines perfect voor uw wasgoed. Door de trommelbeweging op het type wasgoed aan te passen, blijven de vormen, kleuren en vezels van uw kleding langer mooi. Zelfs na talloze wasbeurten
  lees meer

  Specificaties

  MerkWhirlpool
  FabriekstypeFSCR80428
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA+++ -40%
  Toerental (tpm)1400
  Max. belading (kg)8
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.