Whirlpool FSCR12440 wasmachine
 • 6 maanden ariel
  6 Maanden Ariel cadeau

  6 Maanden Ariel cadeau

  na aanschaf van deze Whirpool wasmachine. Deze actie geldt t/m 18 januari 2021. Hoe werkt deze actie? Ga na aankoop naar - www.whirlpool.nl - en vul het online aanmeldformulier in. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Whirlpool FSCR12440 wasmachine

  Whirlpool vrijstaande wasmachine FSCR 12440
  Alle ruimte die u nodig hebt. Met 12 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpool wasmachine u alle ruimte die u nodig hebt voor het wassen van uw wasgoed. Zeker met de snelle en efficiënte draaisnelheid van 1400 omwentelingen per minuut. Exclusieve 6th SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan, dus garandeert perfecte verzorging van alle stoffen. Onderdeel van onze Supreme Care collectie, combineert een uitmuntend ontwerp met perfecte wasresultaten.

  6th Sense Technologie
  Ontdek de beste zorg voor je kleding. De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.

  Supreme Care
  Ontdek de beste waservaring ooit. De Supreme Care wasmachines hebben het beste design en functionaliteiten. Intuïtieve bediening, hoogstaande technologie en de beste zorg voor je kleding zorgen samen voor de beste waservaring ooit.

  PrecisionClean
  Ideaal wasresultaat. De waterstralen van PrecisionClean focussen zich direct op de vlekken in de was en garanderen je altijd het beste wasresultaat.

  ZEN Technologie
  Ervaar de stilte. De innovatieve ZEN-technologie vervangt de traditionele, door een riem aangestuurde motor, door een motor die direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor draait de motor even vaak als de trommel, met als resultaat minder vibratie, minder geluid en meer rust.

  Freshcare
  Altijd fris wasgoed. De FreshCare optie zorgt ervoor dat de trommel na het einde van het wasprogramma omwentelingen maakt zodat het wasgoed fris blijft.

  1400 RPM
  Uitstekende snelheid. Deze Whirlpoolwasmachine draait met een toerental van 1400 toeren per minuut.

  Wave Motion
  Met de WaveMotion technologie zorgen 6th SENSE sensoren voor een aangepaste trommelbeweging, afgestemd op het soort wasgoed. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat het wasgoed gelijkmatig in de trommel wordt verdeeld.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)Garantie