Whirlpool FSCR10430 wasmachine
 • uitverkocht

  WhirlpoolFSCR10430 wasmachine

  749.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Let op!

  Let op!

  bij dit artikel is het oude energielabel van kracht.

  Whirlpool FSCR10430 wasmachine

  De FSCR10430 ZEN wasmachine heeft een A+++ -40% energielabel, dit is een zeer zuinige wasmachine. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 10 KG en je kunt de was is makkelijk in en uit te laden door de grote vulopening van 35 cm.

  6TH Sense technologie
  Ontdek de beste zorg voor je kleding. De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.  Zen Technologie
  Ervaar de stilte. De innovatieve ZEN-technologie vervangt de traditionele, door een riem aangestuurde motor, door een motor die direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor draait de motor even vaak als de trommel, met als resultaat minder vibratie, minder geluid en meer rust.

  Freshcare
  Fris wasgoed. De FreshCare optie zorgt ervoor dat de trommel na het einde van het wasprogramma omwentelingen maakt zodat het wasgoed fris blijft en niet verstikt.

  Supreme care
  Ontdek de beste waservaring ooit. De Supreme Care wasmachines hebben het beste design en functionaliteiten. Intuïtieve bediening, hoogstaande technologie en de beste zorg voor je kleding zorgen samen voor de beste waservaring ooit.

  Precisionclean
  Ideaal wasresultaat. De waterstralen van PrecisionClean focussen zich direct op de vlekken in de was en garanderen je altijd het beste wasresultaat.

  Wave Motion
  Met de WaveMotion technologie zorgen 6th SENSE sensoren voor een aangepaste trommelbeweging, afgestemd op het soort wasgoed. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat het wasgoed gelijkmatig in de trommel wordt verdeeld.
  lees meer

  Specificaties

  MerkWhirlpool
  FabriekstypeFSCR10430
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA+++ -40%
  Toerental (tpm)1400
  Max. belading (kg)10
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.